E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin, Veliaht Prens'le görüşebilir---

Putin, Veliaht Prens'le görüşebilir

Putin, Veliaht Prens'le görüşebilir
21 Kasım 2018 - 14:34 borsagundem.com

Rusya Devlet Başkanı Putin, G20 Zirvesi'nde Suudi Veliaht Prens Muhammed bin Selman'la Arjantin'de görüşebilir

Kremlin, Rusya Devlet Başkanı Putin ve Suudi Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın olası görüşmesi hakkında bir açıklama yaptı.
Kremlin'den yapılan açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Putin'in, Suudi Veliaht Prens Muhammed bin Selman'la Arjantin'de düzenlenecek G20 Zirvesi'nde görüşebileceği belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E:S21 Kasım 2018 16:32

    450 milyar doları ABD ne Rusya'ya nede çin'e yedirir.Parayı cebe indirdikten sonra icabına bakarlar ,yada ikinci bir 450 milyar anlaşması yapar.Kaşıkçının ölümünün baş mimarı ABD'dir. Adamı böyle tuzağa düşürürler .Aynısını Saddam Hüseyine Yapmıştı ,Kuveyite ğirmesi için saddamı kışkırttı sonrada Saddamın ipini çekti.Kurnaz devletler halklarını refah içerisinde yaşatıyor.

  • Dasci21 Kasım 2018 14:45

    Prens ateşle oynuyor. Kendi aklınca Trump'a senin alternatifin var demek istiyor. Ucuz kurnazlık. ABD nin desteği olmaz ize yamyamlar 10 günde onu çiğ çiğ yer. Boş bir hareket. Kaşıkçıñin ahi indirir prensi. Ilahi adalet her zaman her yerde