E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin talimatı verdi: Yaptırımlar kalksın---

Putin talimatı verdi: Yaptırımlar kalksın

Putin talimatı verdi: Yaptırımlar kalksın
29 Haziran 2016 - 14:20 borsagundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesinin ardından krizi ortadan kaldıracak açıklamalar yaptı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İstanbul'daki terör saldırısının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştü.

Kremlin'den yapılan açıklamaya göre Rusya Devlet Başkanı Putin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında gerçekleştirilen telefon görüşmesinde yakın zamanda yüz yüze gelinmesi için anlaşmaya varıldığını bildirdi. Kremlin açıklamasına göre Putin, Kabine'ye Türkiye ile ticari ve ekonomik alanda ikili işbirliklerinin yeniden tesis edimmesi için müzakerelere başlama talimatı verdi. Kremlin, ayrıca Türkiye'ye 

yönelik turizm kısıtlamalarının kaldırılmasının planlandığını vurguladı. Açıklamaya göre Putin ve Erdoğan, terörizm ile mücadelede işbirliğinin güçlendirilmesi gereğine de vurgu yaptılar. Kremlin açıklamasında Rusya ve Türkiye dışişleri bakanlarının 1 Temmuz'da Sochi'de bir araya gelecekleri de belirtildi.

Erdoğan - Putin görüşmesi bitti

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)