E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporPrandelli'nin 'skandal' açıklaması---

Prandelli'nin 'skandal' açıklaması

Prandelli'nin 'skandal' açıklaması
27 Kasım 2014 - 01:21 borsagundem.com

İtalyan hoca, Anderlecht mağlubiyetinden sonra Avrupa'ya havlu atmayı bir kenara bırakıp G.Antep maçının tarihini 'skandal' diye tanımladı

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Anderlecht maçının ardından açıklamalarda bulundu. İtalyan teknik adam, istifayı düşünmediğini açık şekilde belirtirken şu ifadeleri kullandı:

"YOLA DEVAM"

"Yola devam edeceğiz. Avrupa'dan elendiğimiz için üzgünüz ama biz profesyonelleriz ve yolumuza devam edeceğiz. Kesinlikle yaptığım açıklamam gibi hiçbir şekilde bir tazminat yok sözleşmede. Sözleşmemle ilgili konuşmak istemiyorum şu anda. Maçla ilgili konuşalım. Ben bütün sorumlulukları alıyorum bu konuda. İsterseniz yöneticilerle konuşabilirsiniz."

"İYİ BİR GALATASARAY VARDI"

"Maçta iyi bir Galatasaray vardı. 44. dakikada şanssız bir şekilde gol yedik. kinci yarıda öne geçmeye çalıştık. Gayet de iyi oynarken böyle bir şanssızlık oldu."

"OYUNCULAR ARASINDA GERGİNLİK NORMAL"

"Gerginlikler olabilir. Oyuncularımız insan. Bu durumu yaşıyorlar. Bu nedenle her şeylerini ortaya koymaya çalışıyorlar. Bu durumda gerginlikler olabilir. Varını yoğunu oyuna koyan insanlar bunlar. Gerginlikler normal"

"BU BİR SKANDAL"

"Maç programı ilk açıklandığında söylemiştik. Gaziantepspor ile kısa bir süre sonra oynayacak olmamız bir skandal ve UEFA'nın buna el atması lazım diye. Bu ikinci kez başımıza geliyor. Bunun önlenmesi gerekiyor."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)