E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporPrandelli 3 maç sonra gönderilecek mi?---

Prandelli 3 maç sonra gönderilecek mi?

Prandelli 3 maç sonra gönderilecek mi?
30 Ekim 2014 - 07:43 borsagundem.com

İtalyan Teknik Adamın G.Saray kariyeri, gelecek iki haftadaki sonuçlara göre şekillenecek

Yeni yönetimin göreve başlaması ile birlikte herkesin merak ettiği konu, Prandelli ve ekibinin geleceğinin akıbetiydi. Yönetim,  Başakşehir karşısında alınan hezimet ile birlikte hocanın geleceğini görüşmek için masaya otururken İtalyan çalıştırıcıya şartlı destek çıktı... 

FLORYA’DA YALNIZ KALDI

G.Saray’daki başkanlık yarışı ve bu sürecin getirdiği sorunlar nedeniyle deneyimli çalıştırıcının  Florya’da yalnız kaldığı herkesin ortak fikri oldu. Başkan Duygun Yarsuvat, İtalyan hocaya bu zorlu süreçte koşulsuz destek verilmesini isterken yeni yönetim de aynı doğrultuda hareket etme kararı aldı.

TÜM SORUNLARI ÇÖZMELİ

Yönetim, futbol takımının sorunlarını çözmek için  Abdurrahim Albayrak’ı görevlendirirken deneyimli yönetici de soluğu Florya’da alarak duruma el koydu. Ancak tüm bu destek sürecinin bir de süresi var... Cesare Prandelli’nin tüm sorunları çözüp takımı ayağa kaldırması için sadece ama sadece 2 haftası var... 

MİLLİ MAÇLARA KADAR...

G.Saray,  Kasımpaşa’yı ağırlarken ardından  da Dortmund deplasmanına çıkacak. Prandelli’nin takımı düzeltmek için son şansı ise Karabük deplasmanı... Sonrasında milli maç arası var. Bu 3 maçta alınacak sonuçlara göre yönetim planlamasını yapacak ve sonrasındaki milli maçlar için verilen arada da teknik direktörle ilgili karar verecek. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)