E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPKK'lılar Şırnak'ta minibüs kaçırdı---

PKK'lılar Şırnak'ta minibüs kaçırdı

PKK'lılar Şırnak'ta minibüs kaçırdı
06 Ağustos 2015 - 20:04 borsagundem.com

Kato Dağı'na giden yolu kesen bir grup PKK'lı askere gıda maddesi taşıyan bir minibüsü kaçırdı

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi İkinci Köprü mevkiinde yol kesen PKK'lılar araçları durdurarak tek tek kimlik kontrolü ve 2 saat boyunca örgüt propagandası yaptı. PKK'lılar daha sonra askere gıda maddesi taşıdığı iddia edilen bir minibüsü kaçırdı.

Beytüşşebap'tan Kato Dağı'na giden karayolu dün saat 14.00 sıralarında bir grup PKK'lı tarafından kesildi. İlçeye 5 kilometre uzaklıkta bulunan İkinci Köprü mevkiinde yol kesen PKK'lılar araçları durdurarak tek tek kimlik kontrolü ve 2 saat boyunca örgüt propagandası yaptı. PKK'lılar Beytüşşebap Taktik Jandarma Komutanlığı'na gıda maddesi taşıdığı öne sürülen bir minibüse ise el koydu. Minibüsteki gıda maddelerini durdurdukları araçlardaki vatandaşlara dağıtan PKK'lılar, ismi henüz belirlenemeyen şoförü serbest bıraktıktan sonra minibüse binerek Kato Dağı'na doğru götürdü.

Yolun çift taraflı trafiğe kapatılması nedeniyle yolda biriken yaklaşık 150 aracın geçişine 3 saat sonra izin verildi. Minibüs sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)