E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaPiyasaların nabzını Jackson Hole belirleyecek---

Piyasaların nabzını Jackson Hole belirleyecek

Piyasaların nabzını Jackson Hole belirleyecek
21 Ağustos 2017 - 09:18 borsagundem.com

Bu hafta gözler Yellen ve Draghi'nin konuşmalarında olacak

Global piyasalarda bu hafta gözler ABD ve Avrupa Merkez Bankası Başkanlarının konuşmalarında olacak.
Dünyanın en büyük merkez bankası yetkilileri, bu hafta Kansas City Fed'in ev sahipliğinde Wyoming'de gerçekleştirilecek olan Jackson Holl toplantısına katılacaklar. Perşembe günü başlayacak olan toplantı, Cumartesi gününe kadar devam edecek.
Jackson Holl toplantısı önceki Avrupa Merkez Bankası(ECB) Başkanı Mario Draghi, Çarşamba günü TSI 10:00'da Almanya Lindau’da düzenlenen bir etkinliğe katılarak, konuşma yapacak.
Jackson Holl'daki ilk konuşma ABD Merkez Bankası(Fed) Başkanı Janet Yellen tarafından cuma günü gerçekleştirilecek. Konuşma TSI 17:00'de başlayacak. Yellen'in, Jackson Hole konuşmasında finansal istikrarı ön plana çıkaracağı belirtiliyor. 
ECB Başkanı Draghi'nin Jackson Holl konuşması ise aynı gün TSI 22:00'de gerçekleşecek.
Kaynaklar, Draghi'nin Jackson Holl toplantısında yeni bir politika mesajı vermeyeceğini belirtmişlerdi. ECB Sözcüsü de Draghi'nin konferansta dinamik bir global ekonominin desteklenmesi üzerine odaklanacağını vurguladı.
'Jackson Holl Toplantıları' 1978 yılından beri ABD'nin Wyoming eyaletindeki Jackson Hole kasabası yakınlarındaki bir milli parkın içinde gerçekleştiriliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)