Ana SayfaPiyasaPiyasalarda yeni haftada neler bekleniyor?---

Piyasalarda yeni haftada neler bekleniyor?

1 / 5
Piyasalarda yeni haftada neler bekleniyor?
26 Temmuz 2015 - 08:27 www.borsagundem.com


Altın üzerine çok karamsar yorumlar yapılıyor, raporlar yayınlanıyor. Fazlaca karamsar yorumlar finans piyasalarında rastladığımız küçük yatırımcıları satışa yöneltmek için ‘silkeleme’ izlenimi veriyor sanki. Aman dikkat!


Seçim sonrası yeni hükümet konusundaki belirsizlik, terör eylemleri ve Suriye sınırındaki çatışma, FED faiz artırımına bağlı olarak Doların dış piyasalarda değer kazanması ve emtia fiyatlarındaki gerilme, dış borsalardaki zayıflama piyasaları baskı altına aldı. Hükümetin kurulması baskıyı azalatabilir. Gündemde iyimserliğe neden olacak yeni hükümet dışında çok belirgin bir beklenti bu aşamada görülmüyor. Önümüzdeki hafta siyaset, Suriye kaynaklı gelişmeler, faiz değişikliği beklenmeyen FED toplantısı, dış piyasalar, döviz kurları, altın ve petrol fiyatları yakından izlenecek.   

Zeynel Balcı / Hürriyet

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KARTALY32327 Temmuz 2015 01:19

    ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR KESİN SATIM BASKSI OLACAKTIR.ALIM BASKSI DİRENÇLERİ ALACAK.ANÇAK ÇARŞAMBA GÜNÜNDEN SONRAKİ ALIM BASKI OLURSA AKABİNDE AKILLI OLURSAK HEDEF 113 BINLER BIST 30 BAZ ALINDIĞINDA YOK TAM TERSİ OLURSA SATIM BASKISI UZUN VADEDE SERMAYE OLACAK OLAN ENTEKRELEMEYE GİDECEKTİR.

  • artık para korunmalı.26 Temmuz 2015 22:52

    altın onsu 800 dolara ,bist 60binlere bu eylül sonrası düşebilir seçim ihtimali,dolar faizinin artışı yani fed önemli düşüşler yaratacaktır eylül sonrası

  • borsa kartalı26 Temmuz 2015 19:37

    sakın altın almayın gramı 70 tl düşecek onsuda 750 dolar

  • Altını olmayan yalnız adam26 Temmuz 2015 12:06

    Altını olanlar dikkat yastık altına koymayın kese yaptırın yatarken bel altına koyun ozaman artiyormus savaş kapıda evlere altınları dikkat