Ana SayfaPiyasaPiyasalarda sert hareketler olabilir---

Piyasalarda sert hareketler olabilir

1 / 6
Piyasalarda sert hareketler olabilir
25 Temmuz 2015 - 08:02 www.borsagundem.com

Milliyet Gazetesi Ekonomi Yazarı Zeynep Aktaş, geçtiğimiz hafta terör olayları sonrası piyasaları nelerin beklediğini yazdı. İşte Aktaş'ın piyasalar hakkındaki beklentisi.
Piyasalarda oynaklığın yüksek olduğu bir dönem yaşanıyor. Bunu değerlendirebilenler, volatil hareketlere duyarlı traderlar. Yatırımcı ise koalisyon görüşmeleri ve sınırdaki hareketlilik ile tetikte. Aşağı ve yukarı sert hareketler haber akışına bağlı.
Piyasalarda güçlü olarak görülen 80.000 seviyesinin altına kayılması ile birlikte kırılganlık da arttı. Erken seçim ihtimalini artıran açıklamalar, satış baskısını güçlü tutuyor. Öte yandan jeopolitik riskleri artırabilecek gelişmeler yakından izleniyor. TL varlıklara yönelik olumsuz algının güçlenmesi yabancıların satışlarını getirecektir. Fırsattan yararlanmak isteyen ve daha aşağı fiyatlardan alımlar yapabileceğini düşünenlerin de bu kervana katılması sert dalgalanmalara neden olabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ergine cevap26 Temmuz 2015 12:54

    Gergin kardeşim böyle senaryoyla ky yatırımcının 3 kurusu elinden alınıyor sen bakakaliyorsun büyük ama çok büyük kişiler senin benim elimdeki küçük Hamsiyi bu şekilde kapıyor senaryo aynı savaş içeride siyasi istikrarsiz fed yunanistan kasırga sel vs gibi akla gelen olaylar ranta çevriliyor önceden taş ola araziler şimdi kupon misali sit alanı sözde kanunlarla korunuyor ama villa dolu anladım mi Ergin kardasim borsada batan bunu anlatmak istemiştir

  • ergn26 Temmuz 2015 08:30

    Sen battın herhalde...

  • Borsada batan25 Temmuz 2015 12:04

    Borsa 28 bine kadar düşsün dolar 5 lira olsun ky parası tamamen Batsın ki akılları başlarına bir daha gelsin