E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıPiyasalar yoğun bir haftaya başlıyor---

Piyasalar yoğun bir haftaya başlıyor

Piyasalar yoğun bir haftaya başlıyor
29 Eylül 2014 - 09:16 borsagundem.com

Borsada 75 bin puanın üstünde güç kazanması durumunda 76.500 direnç seviyesi gündeme gelebilir

 Ziraat Yatırım Menkul Değerler tarafından hazırlanan sabah stratejesi raporu:
   
""SABAH STRATEJİSİ" 
   
Geçtiğimiz hafta dış piyasalara bağlı olarak yüksek oynaklıkla hareket eden endeks, haftayı %3,1 oranında değer kaybıyla 74.632 puandan kapattı. Kur ise Dolar'ın küresel çapta değer kazanmaya devam etmesiyle 2,2694 seviyesine kadar yükseliş kaydederken, aşırı alım bölgesinde bulunması tepki satışlarını gündeme getirebilir ancak veri yoğun haftada kur oynaklığı yüksek seyredecektir.

Endeks tarafında tekrar bakacak olursak, 75 bin puanın altında teknik göstergeler zayıf kalmaya devam ederken, 75 bin puanın üstünde güç kazanması durumunda 76.500 direnç seviyesi gündeme gelebilir. Öte taraftan, 74 bin altındaki hareketlerde 200 günlük hareketli ortalama değeri olan 73 bin noktası ilk etapta destek seviyesi olarak takip edilebilir.

Yurtdışı PMI verileri, Avrupa Merkez Bankası toplantısı ve ABD tarım dışı istihdam verisi ile Cuma günkü enflasyon verisi ve derecelendirme kuruluşu Fitch'in Türkiye'nin kredi notu ve görünümü öncesinde ise bugün  yurtiçinde Tüketici Güven Endeksi ve ABD Kişisel Tüketim Harcamaları takip edilecek gelişmeler arasında yer almakta.  Öte taraftan Hong-Kong bazlı haberler,  Hong-Kong borsasında düşüşe neden olurken, SCHOMP endeksi ve Japon borsası Yen'deki değer kaybına bağlı olarak alıcı işlem görmekteler.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)