E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıPetrol fiyatlarında aşağı hareket devam ediyor---

Petrol fiyatlarında aşağı hareket devam ediyor

Petrol fiyatlarında aşağı hareket devam ediyor
27 Temmuz 2016 - 08:04 borsagundem.com

Petrolde genel olarak satış eğilimi sürüyor

Uluslararası piyasalarda petrol fiyatlarında aşağı hareket devam ediyor. ABD'li üreticilerin sondaj çalışmasını dördünü haftada da artırmasıyla, global arz fazlasına yönelik endişelerin etkisiyle dün NYMEX'de Eylül vadeli Batı Teksas petrolünün varil fiyatı 3 ayın en düşük seviyesi olan 42,36 dolar/varili gördü.

Batı Teksas petrolü günü 21 cent düşüşle 42.92 dolar seviyesinden kapattı. Yeni günde ise yüzde 0.12 kayıpla 42.87 seviyesinden işlem görüyor. Brent petrol ise dün 44.11 seviyesini test ettikten sonra 44.58 dolardan kapandı. Şu saatlerde ise yüzde 0.48 artışla 44.78 seviyesinde...

Enerji Enformasyon İdaresi'nin bugün açıklayacağı ABD petrol stokları verisinin, analistlerin tahminlerine göre, geçen hafta 2.25 milyon varil düşmesi bekleniyor. Benzin stoklarının ise 22 Temmuz haftası 600,000 varil artması ve çok uzun yıllardır yüksek seviyelerde bulunan stokları yükseltmesi bekleniyor.

VİA Gayrimenkul borsa kotundan çıkarılacak

 

Borsalarda yükseliş bekleniyor

 

Türk Telekom 2. çeyrek bilançosunu açıkladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)