E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriPetrokent'ten rotatif kredi kullanma kararı---

Petrokent'ten rotatif kredi kullanma kararı

Petrokent'ten rotatif kredi kullanma kararı
26 Haziran 2018 - 07:55 borsagundem.com

Petrokent Turizm, 1,4 milyon TL tutarında rotatif kredi kullanılmasına karar verdi

Petrokent Turizm, Garanti Bankası'ndan 1,4 milyon TL tutarında rotatif kredi kullanılmasına karar verdi. Şirket'ten konu ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu bilgiler
verildi:

"Şirketimizin işletme sermayesi ve cari hesap ödemeleri için Garanti Bankasından 1.400.000,00 TL tutarlı rotatif (bch) kredi kullanılmasına oy birliği ile karar verilmiştir."

YAPILANDIRMA KARARI ALMIŞTI

Halka açık turizm şirketi Petrokent mayıs ayında da, Garanti Bankası'ndan aldığı kredinin 10 milyon TL'lik kısmını yapılandırma kararı aldığını açıklamıştı. 

Şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na 21 Mayıs'ta yapılan açıklamada, şirketin Garanti Bankası'ndan kullanmış olduğu 17- milyon 361 bin 737 TL tutarlı spot kredinin vadesi dolduğundan kredinin 7 milyon 361 bin 737 TL'si ve faizinin ortak tarafından ödendiği, geriye kalan 10 milyon TL'nin ise yeniden yapılandırılmasına oy birliği ile karar verildiği duyurulmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)