E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiPersonelini dansla eğitiyor---

Personelini dansla eğitiyor

Personelini dansla eğitiyor
10 Nisan 2013 - 14:09 borsagundem.com

Nova Bilişim, Turkcell Superonline Fiber İnternet altyapısı ve personeline verdiği eğitimlerle adından söz ettiriyor

Çalışanlarının para, zaman ve uygun arkadaş bulamadığı için alamadığı eğitimleri şirket içinde yaptıklarını belirten Özdemir, “Moral ve motivasyon ağırlıklı eğitim projesine dahil, dans, gitar, İngilizce, salsa gibi eğitimleri bünyemizde yapıyoruz” diyor
Bilişim sektörünün önemli oyuncularından Nova Bilişim, 50 bin hanenin hizmetine sunduğu Turkcell Superonline Fiber İnternet altyapısı ve personeline verdiği eğitimlerle adından söz ettiriyor. Tüm Türkiye’de kurduğu bayi ağı ile, güçlü operasyon ekibi, profesyonel saha satış takımı ve çağrı merkezi hizmetleriyle de müşteri memnuniyeti odaklı iş yaptıklarını belirten Nova Bilişim Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Özdemir, “Şirket olarak, 2005 yılında ADSL Çözüm Ortaklığı ile girdiğimiz bilişim sektöründe Türkiye genelinde yapmış olduğumuz işler ile internet pazarının büyümesine, rekabetçi ve gelişen bir sektörün oluşmasına katkı sağladık. Kartal, Pendik ve Tuzla’da 50 bin hanenin hizmetine Turkcell Superonline Fiber İnternet hizmetini sunduk. Nova Bilişim’in zaman içinde yeni açılan her bayiye örnek teşkil etmesinin en büyük sebebi sosyal içerikli personel yetiştirme çabası ve bu alanda yaptığı yatırımlardır” dedi.
TURKCELL’DEN ÖDÜL
Nova Bilişim’in tüm Türkiye'de kurduğu bayi ağı ile, güçlü operasyon ekibi, profesyonel saha satış takımı ve çağrı merkezi hizmetleriyle de müşteri memnuniyeti odaklı iş yapan bir bilişim şirketi olduklarını anlatan Fatih Özdemir şunları söyledi: “Ulaşmış olduğumuz abone sayısıyla sektörün en büyük bayisiyiz. 100’ün üzerindeki personel sayımızla büyük bir istihdam yaratıyoruz. Yapmış olduğumuz bu projeler bize 2012 yılında Turkcell Superonline tarafından da takip edilen ve denetlenen ‘2012 Yılı Çalışan Bağlılığı’ ödülünü kazandırdı. Aynı zamanda almış olduğumuz yüksek enerji ve performans neticesinde 2012 yılı en yüksek ADSL satışı yapan bayi ödülünü de beraberinde getirdi”
GİTAR, SALSA, KAYAK, YELKEN İLE EĞİTİM
Nova Bilişim Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Özdemir, çalışanlarının para, zaman ve uygun arkadaş bulamadığı için birçok eğitimden yoksun kaldığını belirterek şöyle devam etti: “Personel eğitimini tamamen kendi öz ekibimizle, sosyal ortamlarda eğlenerek ve dinlenerek gerçekleştiriyoruz. Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip moral ve motivasyon ağırlıklı eğitim projesine dahil; dans, gitar, İngilizce, salsa, motivasyon eğitimleri ve motivasyon organizasyonları yapıyoruz. Örneğin; dans, salsa, müzik, gitar, paintball, yelken ve kayak eğitimini vererek insanların eğlenirken öğrenme ve uygulama dürtülerini hayata geçiriyoruz. Bu yıl kayak, snowboard etkinliklerinin yanı sıra yaz başında da yelkencilik, windsurf ve sucuba diving dalış eğitimleri de düzenleyeceğiz.”
Fatih Özdemir, ayrıca sektöre etkili ve kalifiye personel yetiştirilmesi konusunda da büyük bir açık olduğunu hissettiklerini belirterek, “Yaptığımız iş nedeniyle hizmet ve bilişim konularına hakim ve bu alanda kariyer hedefleyen genç nesli bu işte uzmanlaştırmak ve kalifiye personel olarak istihdam etmek için ‘Nova’da Hayallerim Gerçek Olsun’ projesi başlattık” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)