E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporPereira'dan büyük tepki: Taraftar buraya...---

Pereira'dan büyük tepki: Taraftar buraya...

Pereira'dan büyük tepki: Taraftar buraya...
31 Ağustos 2015 - 00:08 borsagundem.com

Fenerbahçe Teknik Direktörü, Antalyasporlu futbolcuların zaman çalmak için yerde kaldıklarını öne sürdü

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, sahalarında son saniye golüyle 2-1 kazandıkları Antalyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Vitor Pereira'nın maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"3 gün önce çok önemli bir karşılaşmaya çıktık. O maçtan sonra fiziksel ve duygusal anlamda çok zorlandık. 1 puan kaybı ile ayrılsak bugün adil olmayacaktı. Yarın, bugün son dakikada attığımız gol konuşulacaktır. Hatta son saniyede attık. Gazetelerin ilk dakikadan son dakikaya kadar kazanmak istediğimizi konuşması lazım."

"1-2-3-4-10 tane yerde yatan oyuncu vardı"

"Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Az önce görüntülerde gördüm. Tek hata, golü yediğimizde yaptığımız hataydı. Ben o golden sonra sadece taraftarlarımız için üzüldüm. Taraftarlar buraya 1-2-3-4-10 tane oyuncunun yerde yatmasını izlemeye gelmiyor. Bu akşam ritmi durdurmaya çalışan oyunucular vardı sahada."

Diego Ribas'a büyük övgü

"Oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Fantastik bir oyun oynadılar. Diego'ya da ayrı teşekkür etmek istiyorum. Benim bu takımdan istediğim ruhu sahaya yansıttı. Benim bireysel olarak oyuncularla ilgili konuşmak gibi bir huyum yoktur, ama sahada dev bir Diego gördüm. Taraftarlarımızın da desteği ile daha çok galibiyet alacağız."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)