E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporPepe Beşiktaş'tan alacağının ödenmesi için Federasyon'a başvurdu---

Pepe Beşiktaş'tan alacağının ödenmesi için Federasyon'a başvurdu

Pepe Beşiktaş'tan alacağının ödenmesi için Federasyon'a başvurdu
17 Kasım 2018 - 05:32 borsagundem.com

Mali anlamda zor günler geçiren Beşiktaş için yeni problem. Portekizli yıldız Pepe, alacaklarının ödenmesi için Futbol Federasyonu'na başvurdu

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Pepe, kulüpten alacaklarının tahsil edilmesi için TFF'ye başvurdu. Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun Beşiktaş'a yaptığı ödeme uyarısının ardından siyah-beyazlı kulüp Pepe'nin ücretinin büyük bir bölümünü öderken küçük bir kısmının halen ödenmediği belirtildi

Mali anlamda zor günler geçiren Beşiktaş'ta, takımın Portekizli defans oyuncusu Pepe'yle ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

A Spor'unda haberine göre Pepe, Beşiktaş'tan alacaklarını tahsil edebilmek için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurdu.

Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun Beşiktaş'a yaptığı ödeme uyarısının ardından siyah-beyazlı kulüp Pepe'nin ücretinin büyük bir bölümünü öderken küçük bir kısmının halen ödenmediği belirtildi.

"FUTBOLUN İÇİNDE OLAN BİR DURUM"

A Spor'a konuşan Pepe'nin avukatı Burçin Barlas, konuyla ilgili olarak, ''Duygusal düşünmemek lazım. Dünyanın her yerinde oyuncular bu konularda avukatlarına başvuruyorlar. Bu, futbolun içinde olan bir durum. FIFA’ya gitmek futbolcunun hukukçusunun tercihi. TFF’ye, genel mahkemelere de başvurabilirsiniz. Genel mahkemelerde iş biraz daha yavaş ilerliyor. Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nda işler daha hızlı ilerliyor. Bir kulübe hizmet veriyorsunuz ve alacaklarınız bir sözleşmede var. Vadesi gelen alacağınızı zamanında tahsil etmek istersiniz. Tahsil edemezsiniz hukuğa başvurursunuz'' ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)