E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPentagon UFO programı yürütmüş ---

Pentagon UFO programı yürütmüş

Pentagon UFO programı yürütmüş
17 Aralık 2017 - 19:59 borsagundem.com

ABD Basınında yer alan haberlere göre, Penatogon milyonlarca dolarlık gizli bir programla tanımlanamayan uçan nesneler (UFO) üzerine bir araştırma programı yürütmüş .

BORSAGUNDEM.COM

ABD Basınında yer alan haberlere göre, Penatogon milyonlarca dolarlık gizli bir programla tanımlanamayan uçan nesneler (UFO) üzerine bir araştırma programı yürütmüş .

Sözkonusu haberde, sınırlı sayıda yetkilinin programdan haberdar olduğu ve 2007 yılında başlayan programın 2012 yılında sonlandırıldığı ifade edildi.
New York Times'da yer alan haberde açıklanan operasyon dökümanlarının alışılmadık bir hızdaki hava taşıtları ve havada askıda kalan nesnelerin araştırıldığını gösterdiği belirtildi. Bununla birlikte bilim insanları, elde edilen ve açıklanamayan verilerin uzaylıların varlığını kanıtlamaya yetmeyeceğini belirtiyor.

CIA gizli olaran nitelenen dökümanlara dair 13 milyon sayfayı açıkladı
"Gelişmiş havacılık ve uzay tehdit tanıma programı" olarak anılan program, bir zamanlar senatonun çoğunluk lideri olan emekli Demokrat senatör, Harry Reid'in fikriydi.

Reid, konuya ilişkin New York Times'a yaptığı açıklamada, "Yaptığım şeyden dolayı utanmadım, ayıplanmış hissetmedim ya da üzülmedin. Ben daha önce hiç kimsenin yapmadığı bir şey yaptım" ifadelerini kullandı ve programın sorulmakta olan sorulara yönelik pek çok delil toplanmasına yönelik doğru çabalardan oluştuğunu dile getirdi.
Tasarruf önlemleri çerçevesinde sonlandırılmasından önce programın 20 milyon doların üzerinde bir maliyeti olduğu belirtildi.
Porgrama yönelik fon akışı kesilmiş olsa da yetkililer alışılmadık fenomenleri ve şüpheli cisimleri kendi günlük görevlerinin yanı sıra artık bu görevlerin bir parçası olmasa da bildirmeye devam ettiler.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KARTALAĞABEYLİ17 Aralık 2017 21:13

    GERÇİ BEN YILLAR ÖNCE UZAYLILAR TARAFINDAN KAÇIRILDIĞIMIDA YORUMLUYORUM AMA BANA İNANAN YOK..SATEN BU ZEKİLİK VE AKILLIKLIK VE YETENEK ORDAN GELİYOR

  • KARTALAĞABEYLİ17 Aralık 2017 21:11

    İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN UZAYLILAR VARMI YOKMU BİLİNMEZ AMA BENCE SACMALIKANCAK İNSAN YAPIMI UFOLAR VAR....HEMDE BIR SÜRÜ..BEN GÖRDÜM.....HATTA YANIMDAKİ SAFLARADA GÖSTERDİM SALAKLAR DALGA GECTİĞİMİ SANDI İLGİLENMEDİLER SONRASINDA İLGİLENDİLERSEDE UÇAK DEDİLER..AYNI ZAMANDA UÇAK GECİŞ YAPTI BISÜRE SONRA .G.T OLDULAR...ORTADOĞU SURİYE OLAYLARI BAŞLADIKDAN BI SÜRE SONRA ORTADOĞU TARAFINDAN TÜRKİYE ÜZERİNDEN YÜKSEK GECİŞ YAPIYORLARDI...HEMDE BIRSÜRÜ