E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriPegasus'tan yeni hamle!---

Pegasus'tan yeni hamle!

Pegasus'tan yeni hamle!
19 Aralık 2014 - 13:22 borsagundem.com

Esas Holding bünyesindeki Pegasus, rotayı Kazakistan'a kırdı. Pegasus yeni şirket için bir Kazak yatırım fonu ile anlaşma imzaladı

Düşük maliyetli havayolu şirketi Pegasus, yeni şirket için bir Kazak yatırım fonu ile anlaşma imzaladı.

Pegasus'tan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Atlasjet de şirket kurmuştu

"Yönetim Kurulumuzun 18 Aralık 2014 tarihli kararı uyarınca Şirketimiz Kazakistan merkezli düşük maliyetli tarifeli hava taşımacılığı faaliyetlerinde bulunmak amacıyla 30 Haziran 2015 tarihine kadar bir ortak girişim yatırımı gerçekleştirilmesi için Kazakistan'da kurulu bir yatırım fonu olan JSC Stock Investment Fund of Venture Investments Green Invest ile çalışmalarda bulunmak üzere anlaşma imzalamıştır."

Bir diğer havayolu şirketi Atlasjet de 2013 yılında Kazakistan'da havayolu şirketi kurmuştu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Pegasus mağduru19 Aralık 2014 13:48

    Önce web sitenizde övünerek belirttiğiniz gibi yolcu haklarına uyun. Nasıl olsa denetleyen yok yersen Andersen den masallara dönmüş. Numara veriyorlar arıyorsun dakikası 1,5 TL en az 20 dakika bekletiyor. Onunce kez arıyoruz. Üzerinden 5 ay geçmiş utanmadan bizden bi de 5 ay önceki yemek masrafınızı öderiz onunda fişlerini iletmeniz gerekli diyor. KARDEŞİM BİZİM SADECE YEMEK ÖDEMESİYLE İŞİMİZ YOK. WEB SİTENİZDE BELİRTTİĞİNİZ GİBİ YOLCU HAKLARINDAKİ TAAHHÜTLERİNİZİ HIZLA YERİNE GETİRMENİZ.