E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemParlamentoda hedefe Cumhur İttifakı'yla ulaşacağız---

Parlamentoda hedefe Cumhur İttifakı'yla ulaşacağız

Parlamentoda hedefe Cumhur İttifakı'yla ulaşacağız
24 Haziran 2018 - 22:58 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Huber Köşkü önünde toplanan vatandaşlara seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Huber Köşkü'nde halka seslendi. Kısıklı'daki organizasyonu iptal eden Erdoğan, Ankara'da balkon konuşması yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Huber Köşkü'ndeki konuşmasında şunları söyledi:

Kıymetli basın mensupları, aziz milletim, dünyanın neresinde olursa olsun kalbi bizimle çarpan değerli vatandaşlarım sizleri en kalbi duygularımla muhabbetle, hürmetle selamlıyorum.

"MİLLETİMİZ ŞAHSIMIZA CUMHURBAŞKANLIĞI VAZİFESİNİ VE YÜRÜTME GÖREVİNİ TEVDİ ETTİ"

24 Haziran seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını Allah’tan diliyorum. Seçimlerin gayrı resmi sonuçlarına göre milletimiz şahsımıza cumhurbaşkanlığı vazifesini ve yürütme görevini tevdi etti. Aynı şekilde cumhur ittifakına ve AK Parti’ye Meclis çoğunluğunu vermek suretiyle yasama görevi konusunda da çok büyük bir sorumluluk yükledi.

Bu önemli günde sandık başına giderek oyunu kullanan herkese teşekkür ediyorum. Şahsıma, partime ve ittifakımıza oy veren kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Bunun yurt içinde ve yurt dışında tüm oy kullanma sahip olan kardeşlerime özellikle bu demokratik görevlerini yerine getirdikleri için şükranlarımı ifade ediyorum.

"SEÇİME KATILAN TÜM CUMHURBAŞKANI VE MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI AYRICA TEBRİK EDİYORUM"

Sandık güvenliği, Türk demokrasisinin gücünün ifadesidir. Bugün Türkiye’nin tamamında milletimiz özgür iradesiyle sandığa gitmiş, oyunu kullanmış, kendisi ve ülkesi için tercihini yapmıştır. Seçimlerin ülkemizin her yerinde büyük bir olgunlukla tamamlanmış olmasından büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Seçime katılan tüm cumhurbaşkanı ve milletvekili adaylarını ayrıca tebrik ediyorum. Hiç kimsenin kendi başarısızlığını gizlemek için seçim sistemine ve sonuçlarına gölge düşürerek, ülkemiz demokrasisinin bu büyük gücüne zarar vermeyeceğini ümit ediyorum.

"Türkiye yüzde 90’lara yaklaşan seçimlere katılma oranıyla tüm dünyaya demokrasi dersi vermiştir"

Seçimlerin rekor bir katılımla sonuçlanmış olmasını, milletimiz bize ve dünyaya çok önemli bir mesajı olarak görüyorum. Mesaj gayet açıktır. Türkiye yüzde 90’lara yaklaşan seçimlere katılma oranıyla tüm dünyaya demokrasi dersi vermiştir. Bugün dünyada yüzde 30-35-45-50 seçimlerin yapıldığı ülkeler kendilerini demokrat tanımlarken, Türkiye demokrasi dersini icra etmiştir. Yüzde 50’yi bulmayan katılım oranlarıyla ortaya çıkan sonuçları demokratik kabul edip, ülkemize hala şaşı bakanları bu sonuçları çok iyi okumaya davet ediyorum.

Milletimin 24 Haziran demokrasi zaferini bir kez daha tebrik ediyorum. Üstün gayret gösteren YSK’dan il, ilçe seçim kurullarına, sandık başlarında görev yapan heyetlerden, partilerin müşahitlerine kadar herkese teşekkür ediyorum. Bizleri arayan, aramak için haber gönderen dost ve kardeş ülkelerin tüm devlet başkanlarına şükranlarımı sunuyorum.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tam komedi24 Haziran 2018 23:31

    1 kasım 2015 akp %49 referandum akp+mhp %52 bugün ise akp %42 ve hiç bir miting yapamayan mhp %11 Türkiye'yi karış karış gezen akşener %11. Akp kendi ağzı ile bıçak sırtı tabir ettiği seçimleri mhp üzerinden manipüle edilmiştir. Türkiye şeker fabrika yerine millet bahçesine oy verdiyse ne diyelim HAYIRLI OLSUN

  • okn25 Haziran 2018 09:15

    Gezi platformunun gorusme maddeleri neydi? 1. Enerji santrallerinin yapimi durdurulsun. 2. Havalimani insaati durdurulsun. 3. 3ncu kopru yapimi durdurulsun. 4. Kanal istanbulla ilgili tum gorusmeler rafa kaldirilsin. Gozunuzu acin avrupanin amerikanin sevmedigi birisi kesinlikle ulke yararinadir. Sadece avrupa amerika pkk reisi sevmedigi icin bile oyum reise...

  • nihat24 Haziran 2018 23:08

    O kadar!