Ana SayfaPiyasaPark Madencilik, İhlas Madencilik, Karsan ve Zorlu---

Park Madencilik, İhlas Madencilik, Karsan ve Zorlu

1 / 2
Park Madencilik, İhlas Madencilik, Karsan ve Zorlu
02 Temmuz 2015 - 12:16 www.borsagundem.com

DÜŞÜŞ KANALINDAKİ HAREKET SÜRÜYOR
SORU (1)  
-  Prkme destek ve direnç seviyeleri, hedef fiyatı nedir? Prkme ile ilgili son güncel analizlerinizi alabilir miyim?
Uğur Kutlusoy

CEVAP
- Park Madencilik en yüksek seviyesini gördüğü 8 Nisan 2013 günü düzeltilmiş verilere göre 6,79’u test ettikten sonra düşüş kanalına girdi. Hisse, arada geçen zaman diliminde kademeli olarak  gerileyerek günümüze kadar geldi. Şimdilerde her ne kadar yukarı yönlü bir çıkış sergilese de teknik olarak uzun vadeli düşüş kanalı halen çalışmaya devam ediyor. Bu nedenle yukarı yönlü atağın daha fazla sürmesini beklemiyoruz.
 Şirketin mali yapısına bakıldığında ise son iki yıldır gelirlerinde ve kârında gerileme yaşandığı gözleniyor. Son açıklanan 2015 yılı ilk çeyrek mali tablosunda da gelir ve kârlılıktaki düşüş sürmeye devam ediyor. Mali yapıdaki bu zayıflama ister istemez hissenin fiyatının da gerilemesine ve düşüş kanalındaki hareketini sürdürmesine neden olmakta. Tüm bunlardan ayrı olarak son dört çeyrek bilançoya göre fiyat kazanç oranının 80,34 seviyesinde olduğu gözlenmekte. Söz konusu oran, yaşanan düşüşe rağmen sektör ortalamasının hayli üstünde bulunuyor. Normal seviyeye gelebilmesi için ya kârın artması ya da fiyatın düşmesini sürdürmesi gerekiyor.          

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MEMSA02 Temmuz 2015 14:23

    0.10 TL MEMSA 3 TL den aldım sonu ne olur?

  • ANKARA02 Temmuz 2015 13:26

    ihlasmaden ,zorlu patronlarına cagrım ,yatırımcının daha fazla ocağını söndürmeyin. hergün sinir harbi yaşatmayın.ve yatırımcının 7/24 bedduasını ve ahını almayın borsadan bu şirketlerinizi çıkartın her kez rahatlasın