E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÖztürk: FETÖ’cülerle mücadele için canımı malımı ortaya koydum---

Öztürk: FETÖ’cülerle mücadele için canımı malımı ortaya koydum

Öztürk: FETÖ’cülerle mücadele için canımı malımı ortaya koydum
25 Temmuz 2016 - 13:52 borsagundem.com

FETÖ’cü savcı ve polislerce ‘örgüte para vermediği için’ hakkında akıl dışı iddialarla davalar açılan iş adamı Galip Öztürk’ten önemli açıklamalar.

Başarısız darbe girişimiyle tamamen deşifre olan Fetö/PDY (Paralel Devlet Yapılanması) adlı terör örgütünce kurulan kumpaslar sonucu hayatları altüst edilen insanlar için, bu kalkışmayla birlikte bir umut doğdu. Fetö’cü Savcı ve Polislerce ‘örgüte para vermediği için’ hakkında akıl dışı iddialarla davalar açılan İşadamı Galip Öztürk de bunlardan biri. Öztürk, Batum'da yaptığı açıklamada kendisine kumpas kuran fetöcü imam, savcı, hakim, yüksek yargı mensupları ve polislerin tamamının ya firari olduğunu ya da tutuklanarak cezaevine konulduğunu söyledi. Öztürk şimdi, yeniden yargılanmayı bekliyor.

FETÖ-PDY adlı örgüt tarafından kurulan kumpaslar sonucunda çeşitli hapis cezalarına çarptırılan ve yurt dışında bulunan Metro Turizm’in sahibi İşadamı Galip Öztürk, önemli açıklamalarda bulundu.

Cinayete azmettirmekten, çete kurmaya kadar pek çok asılsız iddia ile Öztürk hakkında dava açan Fettullah’ın yargı imamlarından Savcı Muammer Akkaş, tıpkı Ergenekon ve Balyoz davalarının savcıları Zekeriya Öz ve Celal Kara gibi, uzun süre önce firar etmişti.

“BANA KUMPAS KURANLAR DEŞİFRE OLDU”

Türk milletinin darbeye karşı dik duruşu sayesinde FETÖ’cü askerlerin girişimi başarısızlıkla sonuçlanınca, gözler bu örgütün hayatlarını altüst ettiği insanlara çevrildi. Bu isimlerden biri de Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Kurucu Onursal Başkanı İşadamı Galip Öztürk’tü. FETÖ mağduru işadamı Galip Öztürk, kendisine kumpas kuran imam, polis, hakim, yüksek yargı mensupları ve savcıların tamamının deşifre olduğunu ve bugün firari olan birkaçı hariç neredeyse hepsinin cezaevlerine atıldığını söyledi.

Bugün yaşanan tehlikeye 3  yıl öncesinden dikkat çeken Öztürk, hizmetin selameti için milletin canına kastedebilecek kadar gaddarlaşan bu teröristlerle sonuna kadar mücadele edilmesi gerektiğine inandığını ifade etti. Öztürk şunları söyledi;

“Hemen her fırsatta ifade ediyordum. Bunların gözlerini para ve iktidar hırsı bürümüştü. Dün ‘para vermedim diye’ bana akıl almaz kumpaslar kuranların, yarın devleti ele geçirmek ve Fettullah Gülen’e el öptürmek için yapmayacakları şey yok demiştim. 15 Temmuz’da gördük ki haklıymışım. Dikkatli bakınca benden ve birkaç siyasetçiden başka bunların gerçek yüzlerini dile getiren yoktu maalesef. ‘Keşke’ demeyi hiç sevmem ama bizim sözlerimize itibar edilse ve gerekli tedbirler o günden alınsaydı, belki bugün bu sıkıntıları yaşamayacaktık. Benim kendimi kurtarmak gibi bir derdim, dün de yoktu, bugün de yok. Aslolan devletin ve milletin bekasıdır. Kimseden af beklediğim de yok benim. Adil ve bağımsız mahkemelerce yeniden yargılanmamız bize yeter. Çünkü haklılığımı ispat etmek benim için çok kolay. Önce memleket rahat bir nefes alsın, sonra sıra nasılsa bize de gelecektir.”

"DAVALAR YENİDEN GÖRÜLMELİ"

Öztürk, adaletin tesis edilebilmesi ve hukukun üstünlüğünün yeniden sağlanabilmesi için FETÖ’cü  hakim ve savcıların açtığı bütün davaların yeniden görülmesi gerektiğine inandığını da belirterek, herkesin, ortak paydası olan ‘devlete sahip çıkma görevini’ meydanları bırakmayarak yerine getirmesini istedi. Öztürk, “Ben canımı ve malımı bunlarla mücadele edebilmek için ortaya koydum. Kimseden aynı fedakarlığı elbette beklemiyorum ama zaten görüyorum ki milletimiz, parti farkı gözetmeden meşru hükümetine ve devletine sahip çıkıyor. Bu da beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Türkiye’yi bundan sonra aydınlık günler bekliyor. Buna yürekten inanıyorum“ dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)