E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriÖzbek, kredi borcunu azaltma planını açıkladı---

Özbek, kredi borcunu azaltma planını açıkladı

Özbek, kredi borcunu azaltma planını açıkladı
20 Ekim 2017 - 15:18 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Özbek, banka borçlarının 130 milyon dolara düştüğünü belirterek, “Bunu 6 ayda 60 milyon dolara çekeceğiz” dedi.

Üç büyüklerin geçen hafta açıklanan üç aylık bilançolarında en dikkat çeken bölümlerden biri de finans kurumlarına olan borçlarının yüksekliği ve finansman giderleriydi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek bu konuda Galatasaray camiasına da müjdeyi verdi. Özbek kulübün bankalara olan kredi borcunu önümüzdeki 5-6 ay içinde yarı yarıya düşürmeyi planladıklarını söyledi.

Sefer Yüksel’in Habertürk’teki haberine göre Özbek, Galatasaray’ın finans kuruluşlarına olan toplam kredi borçlarının 130 milyon dolar seviyelerine düştüğünü hatırlatarak, “Riva gibi projelerden elimize geçecek toplu paralar ile amacımız 5-6 aylık bir süre içerisinde bu rakamı 60 milyon dolar seviyelerine çekmek. Bu da bizi çok rahatlatacak” açıklamasında bulundu.

Banka borçlarının ödenmesiyle birlikte başta naklen yayın gelirleri olmak üzere birçok gelir kalemi üzerindeki temliklerin kalkacağını vurgulayan Dursun Özbek, bunun da kendilerine derin bir nefes aldıracağını belirtti.

Özbek, Galatasaray’ın önümüzdeki dönemde uzun vadeli borçlanma yapmayacağının da altını çizdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,44
En Yüksek: 9,63
En Düşük: 8,88
Değişim 5,71 %
FK: 28,23
PD / DD: -5,40
İşlem Hacmi 1.283.160.188
Toplam Adet: 136.908.174
Ağırlıklı Ort.: 9,37
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)