E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriOylum ile Bracknor Fund anlaştı---

Oylum ile Bracknor Fund anlaştı

Oylum ile Bracknor Fund anlaştı
24 Ocak 2017 - 18:35 borsagundem.com

Oylum Sınai Yatırımlar, Bracknor Fund Limited ile bugün itibariyle Kredi ve Hisse Katılım Sözleşmesi imzaladı

Oylum Sınai Yatırımlar tarafından KAP'a yapılan açıklama şöyle;

Şirketimiz bir süredir yatırım alma görüşmeleri yürüttüğü Bracknor Fund Limited ("Yatırımcı") ile bugün itibariyle Kredi ve Hisse Katılım Sözleşmesi imzalamıştır. Bu anlaşma uyarınca Yatırımcı üç yıl boyunca toplamda 25.000.000 TL'ye kadar Şirketimize kaynak kullandıracak olup hakim ortağımız Büyüknalbant ailesi üyeleri bu kaynak kullanımına karşılık şahsi hisselerini mülkiyeti Yatırımcı'ya geçecek şekilde teminat verecektir. Kullanılacak kaynak Şirketimiz tarafından üç yıl içinde yapılacak bir ya da birden fazla tahsisli sermaye artırımı yoluyla çıkarılacak yeni hisselerin Yatırımcı'ya tahsisi ile geri ödenecektir. Ayrıca Şirket tarafından Yatırımcı'ya 1.500.000 TL değerinde hisse alım opsiyon hakkı verilecek olup Kredi ve Hisse Katılım Sözleşmesi'nin imzalanmasından sonra ayrıca bir opsiyon sözleşmesi imzalanması hususunda mutabakat sağlanmıştır.

İlk kullanım için hakim ortaklarımız, Şirketimiz ve Bracknor Fund Limited aracı kuruma gerekli talimatları iletecek olup işlem 2 işgünü içinde tamamlanacaktır. 

Ülkemizin geçtiği bu zorlu süreçte ülkemize ve bize güvenerek yatırım yapan Bracknor Fund Limited'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 10,99
En Yüksek: 11,46
En Düşük: 10,89
Değişim -1,43 %
FK: 8,71
PD / DD: 2,76
İşlem Hacmi 20.716.121
Toplam Adet: 1.859.217
Ağırlıklı Ort.: 11,17
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)