E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüOTKAR: Altay Tankı İhalesi---

OTKAR: Altay Tankı İhalesi

OTKAR: Altay Tankı İhalesi
23 Kasım 2017 - 14:03 borsagundem.com

AltayTankı İhalesi'nin 3 aya kadar belli olacak olması hisseye satış getirdi

Otokar hissesi düşüşte. Altay Tankı İhalesi'nin sonuçlarının 3 ay sonra açıklanacak olması ve Altay Tankı'na ilişkin olarak motorun henüz bulunamamış olması Otokar hissesini baskıladı.

Saat 14:05 itibariyle hisse yüzde 4 oranında düşüşle 118.6 lira seviyesinde işlem görüyor.

* SAYFADA YER ALAN BİLGİLER TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • GÖKHAN ÖZTÜRK01 Aralık 2017 16:09

    ilk ihale Altay tankı seri üretimi için Koç Holding Başkanvekili Ali Koç, Altay tankının prototipi için 1 milyar dolar harcama yapıldığını kaydetmişti Geliştirilecek yerli Altay tankı motor projesi ortağı Avusturyalı firma AVL ile sözleşme iptalinin ardından 2.ci ihaleye OTOKAR, FNSS ve BMC seri üretim ihalesine davet edilmişti BMC ihaleye yetersiz alt yapısı olduğundan katılmadı OTOKAR Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) İngiliz Caterpillar firması ile görüşmelere başladı Ortada 2 firma var ve biri bir milyar dolar harcamıs ihaleyi alarsa kagıt 200 lere coK rahat gelebilir