E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinOruç tutmuyoruz diye başımıza mermer attılar!---

Oruç tutmuyoruz diye başımıza mermer attılar!

Oruç tutmuyoruz diye başımıza mermer attılar!
19 Haziran 2015 - 10:21 borsagundem.com

Sevilen dizi O Hayat Benim'in oyuncularından Ceren Moray, Twitter sayfasında oruç tutmadıkları için sette saldırıya uğradıklarını açıkladı.

Pastel Film yapımcılığında ekrana gelen başrollerini Ezgi Asaroğlu, Keremcem, Ahu Sungur, Gülsen Tuncer, Oya Başar ve Sinan Albayrak'ın paylaştığı O Hayat Benim dizisinin setini oruç tutmuyor diye bastılar.  

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Ceren Moray yaşananları Twitter üzerinden anlattı. Moray, "Oruç tutmuyor diye anneli küfür,ölüm tehdidi,fiziksel şiddet;bugün set bastı evet ve evet 10kg mermerin insanların kafasına atılışını gördük. Mesele nefretin hangi sette,hangi dükkanda, hangi semtte olduğu değil.Mesele, nefretin geldiği nokta; kendine benzemeyenin ölmesini dilemek." dedi. Moray, yaşanan olumsuzluklara rağmen set çalışanlarının fiziksel sağlığının yerinde olduğunu söyledi.  Moray'ın tweeti dizinin başrol oyuncularından Ezgi Asaroğlu'nun Twitter hesabı üzerinden de paylaşıldı. Dizinin yönetmeni Hamdi Alkan ve diğer oyunculardan ise henüz bir açıklama gelmedi.  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALEVİ DİNİNDEN KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM19 Haziran 2015 13:06

    O DA NE YORUMLARIMIN an itibarı ile 13:06 ile beğenilmeme oranı % 100 BU ÜLKENİN EĞİTİM SEVİYESİ NEYDİ..KENDİMİ SEVİYORUM

  • ALEVİ DİNİNDEN KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM19 Haziran 2015 12:54

    AÇ KALARAK ibadet ettiğini sananlar İNSANLAŞIN.KİMSE SİZİN GİBİ AÇ KALMAK ZORUNDA DEĞİL.AÇLIK SENDE KALSIN.ÖZGÜRLÜK BENİMDİR.

  • ALEVİ DİNİNDEN KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM19 Haziran 2015 12:46

    İslam İLE VEDALAŞMAK GEREKİYOR ÇÜNKÜ islam YEZ-İT ZİHNİYETİNE TESLİM OLMUŞ DURUMDA.Hz HÜSEYİN (ALEVİLERİN HÜSEYİNİ) ++ GÖRMEDİĞİM ALLAHA İNANAMAM. Hz ALİ (ALEVİLERİN ALİSİ)

  • ALEVİ DİNİNDEN KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM19 Haziran 2015 12:45

    İslam İLE VEDALAŞMAK GEREKİYOR ÇÜNKÜ islam YEZ-İT ZİHNİYETİNE TESLİM OLMUŞ DURUMDA.Hz HÜSEYİN (ALEVİLERİN HÜSEYİNİ) ++ GÖRMEDİĞİM ALLAHA İNANAMAM. Hz ALİ (ALEVİLERİN ALİSİ)

  • ALEVİ DİNİNDEN KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM19 Haziran 2015 12:38

    AÇ KALARAK İBADET ETTİĞİNİ sananlar BİRİSİ SİZİNLE İYİ KAFA BULMUŞ AÇ KALMAYA DEVAM.. BEN İSE BİRAZDAN ÖĞLE ŞARABIMI YUDUMLAYACAĞIM. AÇ KALACAKSAN KAL AMA SEN AÇSIN DİYE BEN ÖZGÜRLÜĞÜMDEN VAZGEÇEMEM.

  • RAMAZAN19 Haziran 2015 11:37

    yazık ülkenin geldiği hale bak, bu vahşilerin tuttuğu oruçtan ne hayır gelir ki...İŞİD zihniyetli yobazlar...

  • Ozgur19 Haziran 2015 10:56

    Oruç haberleri başladı gene... yabancı soruyor vakit namazlarında camileriniz niye boş diye... namaz ki dinin direği, oruç tutmayanı dövmeye kalkarsan namaz kılmayanı vurman lazım ozaman... kimse namaz kılmyana laf ediyor mu yok... peki niye oruca böyle?? bu neyin belirtisi ???