E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOrg. Akar sınır hattında... Önemli açıklamalar...---

Org. Akar sınır hattında... Önemli açıklamalar...

Org. Akar sınır hattında... Önemli açıklamalar...
18 Şubat 2018 - 19:32 borsagundem.com

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar sınır hattında açıklamalarda bulundu. Hulusi Akar, "Afrin Harekatı başarılı bir şekilde sürüyor" dedi

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile birlikte Kilis Ve Hatay Bölgelerinde Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli çeşitli birlik ve tugay karargâhlarında inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar sınır hattında açıklamalarda bulundu. Akar, "Afrin Harekatı başarılı bir şekilde sürüyor. Siviller konusunda her türlü hassasiyet gösteriliyor. Tüm faaliyetler silahlı çatışma hukukuna uygun" dedi.

AKAR VE KOMUTANLAR SURİYE SINIRINDA

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve beraberindeki kuvvet komutanları, Kilis ve Hatay üzerinde helikopterle dolaşıp, harekatın son durumuna ilişkin bölgedeki komutanlardan bilgi aldı. 

 
 
 
 
 
 

 
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)