E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaOliver August Türkiye’ye geliyor---

Oliver August Türkiye’ye geliyor

Oliver August Türkiye’ye geliyor
25 Ekim 2016 - 15:37 borsagundem.com

Dünyanın en önemli ekonomi gazetecilerinden Oliver August Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi'ne konuşmacı olarak katılıyor.

Dünyanın en önemli ekonomi ve iş dünyası dergilerinden biri olan The Economist Dergisi’nin Avrupa Editörü Oliver August Türkiye’ye geliyor. 4-5 Kasım 2016 tarihlerinde İstanbul Levent’te Wyndham Grand Otel’de Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) evsahipliğinde düzenlenecek Sermaye Piyasaları Kongresi’ne konuşmacı olarak katılacak Oliver August, Türkiye ve dünya ekonomisinin geleceğini değerlendirecek

Finans uzmanlarını, akademisyenleri, kurumsal ve bireysel yatırımcıları bir araya getirecek Sermaye Piyasaları Kongresi’nin ilk günü önemli bir finans gazetecisini ağırlayacak.

04 Kasım’da Oliver August ‘Dünya Ekonomisinde Rüzgar Ne Yönden Esiyor?’ başlıklı konuşması ile katılımcılarla buluşacak. Oliver August; büyüme ve ticaret ilişkileri, ekonomik gündem ve uluslararası ticaret, Amerika’da ticaret yapış şekilleri, Avrupa ve Brexit ile Türkiye’nin dünya piyasalarındaki gelişmeleri fırsata çevirmesi gibi konu başlıkları hakkındaki görüşlerini katılımcılarla paylaşacak.

Kongreye katılım ve ayrıntılı program için www.sermayepiyasalari.com adresini ziyaret ediniz.

Oliver August hakkında
1971 Almanya doğumlu Oliver August, Oxford Üniversitesi mezunu ve The Economist Dergisi Eski Avrupa Editörü. 1998 ve 1999 yıllarında Alman Vakfı Gazetecilik ödülü sahibi Oliver August; Amerika, Asya ve Orta Doğu ile ilgili ekonomik ve sosyal içerikli yazılar yazdı. Bosna, Afganistan ve Irak’ta savaş muhabirliği yaptı. Dünya piyasalarındaki ekonomik ve sosyal sonuçları incelediği kitapları 11 dile çevrildi. August, 2012 yılında Diageo Afrika İş Raporlama Ödülleri’nde ‘Yılın Gazetecisi’ seçildi. Dünyanın en önemli basın organlarından Los Angeles Times, Wall Street Journal ve Washington Post’a görüş ve makaleleriyle katkıda bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)