E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporOlay adam Caner'den maç sonu açıklama---

Olay adam Caner'den maç sonu açıklama

Olay adam Caner'den maç sonu açıklama
24 Kasım 2014 - 23:02 borsagundem.com

İlk yarıda oyundan alındıktan sonra büyük tepki gösteren Fenerbahçeli yıldız oyuncu Caner Erkin maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Bursaspor-Fenerbahçe maçının 35'inci dakikasında teknik direktör İsmail Kartal tarafından oyundan alınan ve "Bir daha bu takımda oynamam" diyerek tepki gösteren Caner Erkin, "Hatalıyım, herkesten özür diliyorum" dedi.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Caner Erkin, "Herkesten özür diliyorum. Agresif ve sert oynuyorum. Hatalıyım. Kendimi kontrol etmem lazımdı. Sinirimi kontrol edemedim. Bundan sonra böyle bir şey yaşanmaz. Hocamla da görüştük tabii ki. Bu yapmamam gereken bir şeydi. İlk golü benim hatamla yedik. 1-0'dan maçı çevirmek istiyordum, oyundan alınınca üzüldüm ve kırıldım. Yapmayacağım şeyler yaptım. Hocamın beni çok iyi tanıdığını biliyorum. Aramızda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • islam25 Kasım 2014 00:35

    bir fb li olarak hırsına futbol yeteneğine hayranım fakat agresifliğinden de nefret ediyorum. çok ihtiyacımız vardı sana evet ama seni çıkarmasa belki kırmızı yiyecektin belki devre arasını bekleyebilirdi fakat onu da göze alamadı

  • yusuf24 Kasım 2014 23:58

    arkadaslar bu canerın devre arası transferının habercısı olabılır.Teklıfler var zaten guzel teklıfler...

  • ergn24 Kasım 2014 23:12

    İyi kıvırıyor Caner...