E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOğan: Yıldırım beni AKP'ye davet etti, vekillik önerdi---

Oğan: Yıldırım beni AKP'ye davet etti, vekillik önerdi

Oğan: Yıldırım beni AKP'ye davet etti, vekillik önerdi
03 Mart 2017 - 07:33 borsagundem.com

MHP eski Milletvekili Sinan Oğan, 1 Kasım seçimleri öncesi gelen teklif için “Bu, Erdoğan’ın talimatıyla yapıldı” dedi

MHP'den ikinci kez ihraç edilen Iğdır eski Milletvekili Sinan Oğan, AKP'den kendisine milletvekilliği teklifi geldiğini açıkladı. “Ülkem için ülküm için hayır” sloganı ile kampanya yürüten Oğan, telifin 1 Kasım seçimleri öncesinde Başbakan Binali Yıldırım'dan geldiğini söyledi. 2015 yılı Eylül ayında, o dönem Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olan Binali Yıldırım'ın kendisini Beştepe'den telefonla aradığını belirten Oğan, görüşmenin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla yapıldığını ifade etti.

‘HAYIR DEDİM'

Oğan, Yıldırım ile daha önce iyi diyaloglarının olduğunu hatırlatıp şöyle dedi: “Aramızdaki bu münasebetlerimize istinaden beni Beştepe Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndan arayıp ‘Milletvekili adayımız olur musun? Iğdır ya da istediğin bir ilden seni aday gösterelim' dedi. MHP'den başka bir yerde asla siyaset düşünmüyorum diyerek bu teklifi reddettim.” Oğan referandum kampanyası için de şunları söyledi:

BARZANİ TEPKİSİ

“Ben halen ülkem için, ülküm için hayır mesajı ile sahadayım. Türklüğü ayaklarının altına alanlara nasıl evet dersin? Cumhuriyete saldıran, T.C.'yi tabelalardan kaldıranlar için nasıl evet dersin? 15 yıldır paralel devlet kuranlara nasıl evet dersin? Biz Türk, Türk Milleti diyemeyenler için hayır diyoruz. MHP kapatılmasın diye hayır diyoruz. Sayın Bahçeli, AKP'ye ‘Barzani ile bizim aramızda tercih yapın' diyor. Biz bunu şiddetle kınıyoruz.

MHP'nin Genel Başkanı kendisini Barzani ile bir tutamaz. ‘AKP, ilk durakta Bahçeli'yi indirecek Barzani'yi bindirecek' diyordum, haklı çıktım. Bahçeli'nin arkasında ülkücülerin desteği yok. Dolayısıyla sayın Bahçeli'yi bu kadar erken trenden indirip Barzani'yi bindireceklerini beklemiyorduk açıkçası. Aynı trende hem Bahçeli, hem Barzani olmaz. Şayet Barzani olacaksa Devlet Bey'in derhal o trenden inmesi lazım.” (Sözcü / Kamil Elibol)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ziya03 Mart 2017 23:14

    Mütemadiyen devleti zor durumda bırakmak durumunda kalan açıklamalar yapan birisi sadece alçaktır. Bunu herkes bilisin. hadi oradan ülkücüymüş. yerin dibine batsın böyle ülkücülük.

  • Ziya03 Mart 2017 23:11

    Bu ülkücüyse, diğer başka demeç ve söylemleri için söylüyorum, yazıklar olsun böyle ülkücülüğe. Sn. Bahçelinin tırnağı olamazsın bunu bil.

  • başkent03 Mart 2017 17:43

    sen kisin diyenler daha dünkü çocuk diyenler var inanamıyorum akp 18 yaşında laylay lom çocuğa vekil olsun diyor 316 vekili var 20 tanesi hariç geri kalanı kimse bilmez bankamatik memuru Sinan oğan gibi türkçü milliyetçi mücadeleci çalışkan adam size yaramaz size kukla lazım hadi işinize

  • Çakma deil Asil vatansever 03 Mart 2017 16:35

    Komik olma Sinan Oğan Sen kimsin ki seni AKP ye davet etsinler. Hangi süreçte bu ulke lehine yapılan işlere destek verdin ki AK partide siyaset yapmaya çağırdılar seni. Bu hezeyanları genelde gündemde olmak isteyen kişiler yaşıyor biliyorsun deil mi evde kalmış kızların da bir avuntusu vardır beni ne doktorlar ne mühendisler istedi de varmadın der dururlar :)

  • türk03 Mart 2017 13:53

    ÜLKÜ YE rabiadan ÜLKÜDAŞ olmaz

  • türk03 Mart 2017 13:36

    Biat kültürüenden başka bir şey bilmiyenler Seni anlıyamaz ÜLKÜCÜ kardeşim

  • Mert 03 Mart 2017 13:17

    Yıllardır iç siyaset sadece Kürt karşıtlığı üzerinden yarışarak yapılıyor. Kimi Barzani yi kimi Talabani'yi kimi HDP yi kimi ypg yi öcüleştirerek düşman üzerinden oynayarak siyasi pozisyon yükseltmeye çalışıyor. Sosyal ekonomik problemlere karşı aciz olsukları için böyle geleneksel kolay prim üretme yöntemine herkes başvuruyor. Yola devam

  • Hayır da Hayır vardır03 Mart 2017 11:28

    Helâl olsun sana Sinan Oğan gerçek bir Türk ve ülkücü önderisin.Kendi menfaatini düşünseydin hemen Kabul ederdin.Senin gibi dürüst İnsanlar bu ülkeye gerekli.

  • Yeni lider Sinan OĞAN03 Mart 2017 10:53

    Ilkeli duruşu ile Sn.Sinan OĞAN MHP nin başkanı liğına yakışır. Sn.Bahçeli Akp ye geçebilir.

  • KILIÇ03 Mart 2017 10:39

    patavatsız konuşmayacaksın dedikodu yapıyorsun susmayı ögrenmemişin.

  • Ziya03 Mart 2017 10:39

    Lider olmak için önce adam olmak gerekir.

  • Ziya03 Mart 2017 10:13

    Daha dünkü çocuk! Senin kimlerin yoluna gittiğin , kimlere sinyal çaktığın gayet açık. Hiç kimse Bahçeliye bu zamana kadar menfaat için bir şey yaptıramamıştır. fakat senin durumun bayağı şüpheli

  • MİKAİL03 Mart 2017 10:01

    BENDE SENİ BAYAĞI BİR ŞEY BİLİRDİM...SEN MİLLİYETÇİ FALAN ALAMASSIN ÜLKE MENFAATINI FALAN DÜŞÜNMÜYON...SEN BİR HİÇMİŞİN...

  • Haklisin amma anlayan yok03 Mart 2017 09:10

    Bir yonetim egerki muhalefeti dinlemiyorsa gercekten zarardadir tek fikirle gelisim olmaz dunyada bunun binlerce örneği var egerki evet cikarsa cumhurbaskanin yerine meclis baskani degil kendi yardimcilari vekalet edecek sistem resmen icine kapaniyor ayni ortadogudaki baas rejimleri gibi bana inanmayanlar acip saddam huseyinin iktidarini arastirsin ırak ı batıran tek adamliktir. Osmanlida tek adamlik basladi hak hukuk bozuldu ve battı simdi evet ve hayir diyenler takim tutar gibi parti tutmayin acin biraz arastirin ya hep beraber ulkemize sahip cikacagiz yada birilerine kul köle olacağız. C.baskani ve basbakan evet cikmazsa istikrar bozulur diyor olmayan birsey nasil bozulur anlamiyorum borç alarak büyüyen kamu ve özel sirketlerini yabancilara satarak zengin olunmaz . yakin zamanda yeni vergilerin yeni zamlarin gelecegi aşikar.

  • Cego03 Mart 2017 08:18

    Bahçeli her trene biner.