E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinO ilimiz için çok kritik yağış uyarısı---

O ilimiz için çok kritik yağış uyarısı

O ilimiz için çok kritik yağış uyarısı
27 Şubat 2015 - 19:50 borsagundem.com

Su baskınından 200'den fazla ev ve iş yerinin hasar gördüğü İzmir'in Çeşme ilçesinde yeni kuvvetli yağış uyarısı üzerine kriz merkezi oluşturuldu

Çeşme Kaymakamı İnci Sezer Becel, pazartesi günü metrakareye 168 kilogram yağış düştüğünü, su baskını yaşanan çok sayıda ev ve iş yerinden su tahliyesinin tamamlandığını belirtti.

Kıyı Ege için yeniden çok kuvvetli yağış uyarısı üzerine kriz merkezi oluşturulduğunu açıklayan Becel, "Yeni yağış bekliyoruz, gerekli uyarıları yaptık ve müdahale ekipleri de görev başında" diye konuştu. 

İzmir Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile irtibat halinde olduklarını kaydeden Becel, özellikle dere yatağındaki bölümlerde ve evlerin alt katlarında kalınmamasını önerdi. 

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ise tüm ekip arkadaşlarının acil müdahale için sokakta olduğunu dile getirerek, "Akşam 20.00'den sonra şiddetli yağmur bekliyoruz ve hasarsız atlatmayı istiyoruz" diye konuştu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)