Ana SayfaPiyasaNot riski var, pozisyonu koru!---

Not riski var, pozisyonu koru!

1 / 9
Not riski var, pozisyonu koru!
01 Eylül 2014 - 15:39 www.borsagundem.com

Not riski var, pozisyonu koru!

Geçen hafta piyasalar kabine değişimi ve Merkez Bankası’nın faiz kararına odaklanırken, gelişmelerin beklentilerine paralel gerçekleşmesiyle rahatladı. Ancak not indirim olasılığı hala önemli bir risk olarak görülüyor. Uzmanlar, bu dönemde yatırımcıların pozisyonlarını koruyup  temkinli olmasını tavsiye ederken , olası gevşemelerin alım fırsatı olarak görülebileceğini de söylüyor.

Borsa İstanbul, geçen hafta iç gündemde yeni kurulacak kabinedeki ekonomi yönetimine ve Merkez Bankası (MB) faiz kararına odaklı bir seyir izledi. Piyasalar ekonomi yönetiminde değişiklik olmayacağını tüm hafta boyunca fiyatlarken, özellikle yabancı yatırımcıların Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yönetiminin devamının olumlu olacağı beklentisinin etkisi hissedildi. Cuma günü itibariyle kabinenin beklentilere paralel şekillenmesi, piyasalara soluk aldırdı. Bunun devamında TL varlıklarının bir miktar rahatlatması bekleniyor. Ancak bu durum fiyatlara yansıdığı için piyasada önümüzdeki dönemde çok sert bir yükseliş beklenmiyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN PATRİOT03 Eylül 2014 10:30

    MAL ALIRKEN KAZANILIR PAHALI ALIP STRES YAPACAĞINA SABREDİP BEKLE UCUZA AL.

  • BROKER02 Eylül 2014 12:47

    ben endeks 80.000 ne gelince sattım,dolar aldım.dolardan da nasiplendik.borsa 73.000 lerin altına gelmeden de asla girmem. mal alırken kazanılır.

  • kerizankemler01 Eylül 2014 17:25

    not riski var ama pozisyonu koru demek ,alın alın da elde kalmışları gömelim demek değil mi.keriz arıyorlar dikkat etmeli satıp ellerine vermeli ki bi daha kandıramasınlar.