E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriNine West iflas korumaya başvurdu---

Nine West iflas korumaya başvurdu

Nine West iflas korumaya başvurdu
18 Ekim 2018 - 08:53 borsagundem.com

Giyim sektörünün önde gelen şirketlerinden Nine West borçlarından dolayı iflas korumaya başvurdu

ABD'li ayakkabı ve giyim şirketi Nine West Holdings Inc'in borcunu 1 milyar dolardan daha fazla azaltacak olan Chapter 11 kapsamında iflastan korunma planına başvurduğu bildirildi.

Planın, şirketin dolaylı sermaye sahiplerine karşı potansiyel hak talepleri ve dava nedenlerinin çözümü yoluyla paydaşlara 105 milyon dolar nakit geri dönüş sağlamasının beklendiği belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kadir yildirim18 Ekim 2018 20:36

    Ver paraları kobiye.. ver. Sonra iflas. Bireyseller patladiginda göreceğiz. . Geç ödenen yada ödenmeyen maaslar. .. artan issizlik... reis seni seviyoruz ama bu basiretsiz kadroyla olmuyor artık. .. halktan adamlar halkı anlayacak adamlar gerekiyor..... artık içimizde karardı.

  • melih5318 Ekim 2018 15:47

    Türkiyeyi bekleyen yeni büyük tehlike titan**vari konkondato**dünyada ilk **kriz yok ya öyle diyolar.yeni dönem harika borcum borç ne öder ne inkar ederim.*

  • 1Borsacı18 Ekim 2018 13:12

    İşletmelerin de işi zor. Öte yandan bu yapılandırma daha organize olmalıydı. Dürüst ve taahhütlerine sadık işletmelere yük biniyor.

  • Konkor abi18 Ekim 2018 10:36

    Başvurmayanı dövüyorlar ondan güzel birşey varmı alacaklı düşünsün