E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaNew York borsası günü karışık seyirle tamamladı---

New York borsası günü karışık seyirle tamamladı

New York borsası günü karışık seyirle tamamladı
23 Mart 2017 - 06:55 borsagundem.com

New York borsası, petrol fiyatlarındaki düşüşün teknoloji şirketlerinin hisselerindeki artışla dengelenmesiyle günü "karışık" seyirle tamamladı

ABD borsaları, bir önceki günkü sert düşüşün ardından dün de karışık seyirle kapandı. 

Dow Jones Sanayi Endeksi 6.71 puan (yüzde 0.03) düşüşle 20,661.30 puana geriledi. Standard & Poor's 500 Endeksi (S&P 500) ise 4.43 puan (yüzde 0.19) artışla 2,348.45 puana, Nasdaq Teknoloji Endeksi de 27.82 puan değer kazanarak 5,821.64 puana ulaştı.

S&P 500 Endeksi Salı günü 11 Ekim'den bu yana ilk kez yüzde 1'in üzerinde değer kaybetti ve Trump'ın seçilmesinden bu yana en büyük düşüşünü gerçekleştirdi.

ABD Başkanı Donald Trump'ın politikalarına ilişkin belirsizliklerle birlikte reflasyon işlemlerinden (büyüme ve enflasyonda artış beklentisi ile dolar ve hisse senetlerine alım gelirken, tahvillerin satılması) çıkılması ile birlikte, Çarşamba günü Asya ve Avrupa hisselerine de satış geldi.

Mobil mesajlaşma uygulaması Snapchat'i oluşturan Snap adlı şirketin hisseleri yüzde 7 prim yaparken, Twitter'ın hisseleri yüzde 3, Apple ve Microsoft hisseleri de yüzde 1'in üzerinde artış kaydetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)