E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriNet Turizm hisse geri alımı yapacak---

Net Turizm hisse geri alımı yapacak

Net Turizm hisse geri alımı yapacak
26 Temmuz 2016 - 16:57 borsagundem.com

Net Turizm, SPK kararının ardından hisse geri alımı için azami 15 milyon TL'lik fon ayırdığını bildirdi

Net Turizm tarafından, Şirket Yönetim Kurulu'nun bugünkü toplantısında; hisse geri alımı için azami 15 milyon TL'lik fon ayrılması kararı verildiği bildirildi.

Şirketten gelen açıklama şöyle;

Sermaye Piyasası Kurulu, ülkemiz sermaye piyasalarında son günlerde yaşanan gelişmeler nedeniyle piyasaların sağlıklı bir şekilde işlemesine yönelik olarak yapmış olduğu 21.07.2016 ve 25.07.2016 tarihli duyuruları kapsamında;Kurul'un ikinci bir duyurusuna kadar uygulanmak üzere, herhangi bir limit söz konusu olmaksızın "Şirketlerin kendi paylarının geri alımını gerçekleştirebileceğini" duyurmuştur.

Bu çerçevede şirketimizin almış olduğu 22.07.2016 tarihli Yönetim Kurulu kararına ilave olmak üzere; piyasalardaki olağandışı gelişmelerin etkisinin asgariye indirilmesi ve borsada Şirketimiz paylarında ilave likidite sağlayarak sağlıklı fiyat oluşumuna uygun bir ortamın sağlanmasına katkıda bulunmak amacıyla, Şirketimiz kendi paylarının geri alıma konu edilecek azami pay sayısının 11.000.000 adet ve azami fon tutarının ise 15.000.000 TL olarak belirlenmesine karar verilmiştir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)