E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriNet Holding, Ekspres Menkul'ü alıyor---

Net Holding, Ekspres Menkul'ü alıyor

Net Holding, Ekspres Menkul'ü alıyor
02 Temmuz 2015 - 06:56 borsagundem.com

Net Holding, 30 milyon TL sermaye ile aracı kurum kurma çalışması başlattı

Besim Tibuk'un sahibi olduğu Net Holding, Ekspres Menkul Değerler'in lisanslarını alarak 30 milyon TL sermaye ile aracı kurum kuruyor.
Denizbank Finansal Hizmetler Grubu bünyesindeki yerli ve yabancı müşterilere verilen aracılık ve kurumsal finansman hizmetlerinin Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. çatısı altında bütünleşmesi sonucu, 31 Aralık 2013 tarihi itibarıyla faaliyetleri geçici olarak durdurulan Ekspres Menkul Değerler A.Ş.'ye Sermaye Piyasası Kurulu tarafından verilen sermaye piyasası faaliyetlerine ilişkin lisansların Kurulun izninin sağlanması şartıyla Net Holding A.Ş. tarafından kurulacak yeni aracı kuruma devrine ilişkin Ekspres Menkul Değerler A.Ş. ile Net Holding A.Ş. arasında bir sözleşme imzalandı.

Net Holding'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun bugün yapmış olduğu toplantısında alınan karar doğrultusunda 
Ekspres Menkul Değerler A.Ş. ile Şirketimiz arasında  Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri III-39.1 sayılı Tebliği'nin 63. maddesi çerçevesinde  
Sermaye Piyasası Kurulu tarafından Ekspres Menkul Değerler A.Ş.'ne verilen bütün lisansların, Şirketimizce kurulacak yeni aracı kurum lehine feragat edilmesine yönelik sözleşme akdedilmiş olup, 
Kurulacak şirket sermayesinin 30.000.000 TL. (Otuzmilyon Türk Lirası) olarak belirlenmesine ve sermayenin tamamının Şirketimizce nakden karşılanmasına ve böylelikle yeni kurulacak şirkete %100 sermaye payı ile katılmaya, gerekli izinlerin alınması için Sermaye Piyasası Kurulu, T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ve İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne başvuruda bulunulmasına oy birliği ile karar vermiştir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 29,68
En Yüksek: 29,50
En Düşük: 28,24
Değişim 4,58 %
FK: 5,65
PD / DD: 1,02
İşlem Hacmi 68.050.948
Toplam Adet: 2.354.823
Ağırlıklı Ort.: 28,86
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • husamettin..02 Temmuz 2015 12:00

    buda nevişahsına mahsus ayrı 1 çakal...yine kimbilir ne dümenler peşinde.uzak durulması gereken tip.