E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporNegredo yuvadan uçtu---

Negredo yuvadan uçtu

Negredo yuvadan uçtu
16 Eylül 2018 - 15:59 borsagundem.com

Beşiktaş’ın İspanyol golcüsü Alvaro Negredo ile ilgili flaş transfer gelişmesi yaşandı. Negredo, Al Nasr için sağlık kontrolünden geçmek üzere Dubai'ye gitti

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Negroda transfer öncesi sağlık kontrolü için Dubai'ye gitti. Oyuncunun Al Nasr kulübüne transfer olması planlanıyor. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise kongre salonunda yaptığı açıklamada, golcü oyuncu Negredo'ya için gelen yazılı bir teklif olmadığını söylemişti.

"Ülkeyi, şehri çok seviyorum ama futbol böyle bir şey"

Negredo, A Spor'a verdiği röportajda, "Beşiktaş’ı, İstanbul’u çok seviyorum. Ülkeyi çok seviyorum ama futbol böyle bir şey. Ailem de ben de mutluyduk ama bir gün buradasınız, bir gün başka ülkede" ifadelerini kullandı.

Negredo, Yeni Malatyaspor maçında oynamıştı

Sezon başında kadroda düşünülmediği Şenol Güneş tarafından açıklanan Negredo, dün oynanan Evkur Yeni Malatyaspor maçında da forma giymişti. (AJANSSPOR)

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman düzenlediği basın toplantısında Negredo için şunları söyledi: Negredo'nun nereye gittiğine yönelik bana gelen bir bilgi yok. Beşiktaş'a teşekkür ettiyse inşallah iyi bir bonservis bedeli getirmiştir. Negredo tatil diye gitmiş olabilir. Benim bu konuda bir bilgim yok. Eğer giderken taraftara teşekkür ettiyse o da bize bonservis getirsin biz de teşekkür edelim. Bize teklif gelmedi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)