E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakNef 2 yeni projesi için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi---

Nef 2 yeni projesi için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi

Nef 2 yeni projesi için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi
04 Aralık 2018 - 16:35 borsagundem.com

Yenilikçi konsept ve keşifleri ile kurulduğu günden bu yana sektörün inovasyon öncüsü olan Nef, şimdi de iki yeni projesi Nef Reserve Kandilli ve Nef Reserve Gölköy için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi.

Sektörde öncü uygulama
Sektördeki en yüksek kredi notu olan A+ notuna sahip olan Nef; son dönemde gerçekleştirdiği Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ortaklığı ve 407 milyon TL ödenmiş sermaye artışı ile dikkat çekmişti. Nef Reserve Kandilli ve Nef Reserve Gölköy için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçiren Nef’in Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur; “Patentli Foldhome keşfimizin yurtdışına ihracatı ile ülkemizin kalkınmasında katma değer yaratırken, şimdi de sektöre duyulan güvenin artmasına destek vermek hedefiyle iki yeni projemizde Bina Tamamla Sigortası’nı hayata geçirdik. Son dönemde ülkemizin ve meclisimizin gündeminde olan bu konu ile ilgili öncü adım atmaktan ve de müşterilerimize bugüne kadar sunduğumuz Foldhome ve Garantili Proje gibi keşiflerin yanına Bina Tamamlama Sigortası’nı da eklemekten dolayı mutluyuz” dedi.  

EBRD ortaklığının ardından, kredi notu ve ödenmiş sermaye artışı
Son 4 yıldır gerçekleştirdiği konut satışıyla Türkiye'nin en çok satış yapan lider konut geliştiricisi olan Nef, geçtiğimiz sene dünyanın en önemli finansal kuruluşlarından olan Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD)  ile Türkiye ve yurtdışında beraber projeler geliştirmek için ortaklığa imza atmıştı. EBRD’nin konut sektöründe dünyadaki ilk ortaklığı olarak dikkat çeken bu ortaklığın ardından Nef’in kredi notu, uluslararası kredi derecelendirme kurumu JCR tarafından 2 kademe birden yükseltilerek yatırım yapılabilir seviyenin en üst seviyesi olan A+ notuna ulaşmıştı. Ayrıca 2018 yılı içerisinde ödenmiş sermayesini 407 milyon TL artırarak öz kaynaklarını 1 milyar TL seviyesinin üzerine çıkaran Nef, yurtdışında geliştirdiği ilk proje olan Nef Brentford London ile ülkemize döviz girdisi sağlamak için fikir ihracatına başlamıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)