E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporNe hain olur ne kahraman---

Ne hain olur ne kahraman

Ne hain olur ne kahraman
25 Eylül 2016 - 08:03 borsagundem.com

“İlk yarı panik içindeydik ve rahat değildik. Bir oyuncuyu ne hain yaparız ne kahraman... İlk yarı herkes kötüydü, ikinci yarı tüm takım iyiydi. Oyuncularımın iyi niyetinden memnunum”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ilk yarıda yaptıkları hatalar nedeniyle karşılaşmadan 1 puanla ayrıldıklarını söyledi. Güneş, "Özellikle yediğimiz ilk golde hem hata vardı hem de şanssızlık. Bu golden sonra biraz panik havası da yaşandı. İkinci gol de yaptığımız hatadan kaynaklandı. İkinci yarıda ilk yarıda yaptığımızın tersini yaparak etkili olmaya çalıştık. Skor olarak 3-2 de yapabilirdik, 2-3 de yenilebilirdik. İlk yarıda panik içindeydik, rahat değildik. Yoğun bir tempoda maç oynuyoruz. Derbide yaptığımız hataları düzeltmeye çalışacağız" diye konuştu. "Geniş kadronuz var, maç kadrosu kurarken zorlanıyor musunuz" sorusuna da sinirlenen Güneş, "11 oyuncum var, 18 oyuncum var, neden kadro kurmakta zorlanayım? Soru sorun cevap vereyim ama siz hesap soruyorsunuz" yanıtını verdi. İkinci yarıda Talisca'nın başarılı futbolunun hatırlatılması üzerine tecrübeli çalıştırıcı, "Bir oyuncuyu ne hain yaparız ne kahraman... İlk yarı herkes kötüydü. İkinci yarı tüm takım iyiydi. Oyuncularımın iyi niyetinden memnunum" yorumunu yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)