E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGalatasaray'a son gün Ndiaye piyangosu: 16 milyon euro---

Galatasaray'a son gün Ndiaye piyangosu: 16 milyon euro

Galatasaray'a son gün Ndiaye piyangosu: 16 milyon euro
01 Şubat 2018 - 01:09 borsagundem.com

Galatasaray ara transferin son gününde büyük gelir elde etti. Galatasaray Sportif AŞ, Senegalli yıldızın İngiltere Premier Lig takımlarından Stoke City'ye 16 milyon euro bedelle transfer olduğunu borsaya bildirdi

Galatasaray, Senegalli futbolcusu Badou Ndiaye'nin İngiliz ekibi Stoke City'ye transfer olduğunu borsaya bildirdi.

Sarı-kırmızılı kulüp, bu oyuncunun transferinden Stoke City'den 16 milyon euro bonservis bedeli alacak.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği, ayrıca Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcularımızdan Badou Papa Alioune Ndiaye'nin transferi konusunda Stoke City Kulübü ile 16 milyon euro transfer bedeli karşılığında anlaşmaya varılmıştır. Buna ek olarak futbolcunun gelecekte başka bir kulübe transfer olması durumunda Stoke City, satış kârının yüzde 15'ini şirketimize ödeyecektir" ifadelerine yer verildi.

BADOU NDIAYE GALATASARAY TARİHİNE GEÇTİ

KAP açıklamasına göre bu yaz Osmanlıspor'dan 7,5 milyon Euro'ya transfer edildiği bildirilen Badou Ndiaye, Galatasaray tarihine geçti. Senegalli oyuncu, sarı-kırmızılı formayla 17 maçta oynadı ve 1 gol 3 asistle oynadı. 27 yaşındaki yıldız, 16 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle Galatasaray tarihinin en pahalı transferi oldu. Bu alanda rekoru elinde bulunduran isim, bu yaz RB Leipzig'e transfer olan Bruma'ydı. Portekizli yıldız, 12,5 milyon Euro'su garanti ücret olmak üzere toplamda 15 milyon bonservis bedeliyle Alman ekibinin yolunu tutmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)