E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporNani'nin geliş saati belli oldu---

Nani'nin geliş saati belli oldu

Nani'nin geliş saati belli oldu
05 Temmuz 2015 - 09:53 borsagundem.com

Fenerbahçe’de sezonun flaş transferi Portekizli futbolcu Luis Nani, bu akşam İstanbul’a geliyor.

Sezonun flaş transferi Nani, bu akşam 20:00’da İstanbul’a geliyor. İşadamı Yüksel Çağlar’ın özel uçağıyla Sabiha Gökçen Havalimanı’na inecek futbolcu, ertesi gün sabah saatlerinde de sağlık kontrolünden geçecek.

Liv Hospital’de yapılacak testlerin ardından kulüp binasına gelecek olan Portekizli yıldıza Şükrü Saracoğlu Stadı’nda özel bir imza töreni düzenlenecek. Tören, sarı-lacivertli taraftarlara da açık olacak.

Yeni Porto!

Transferleriyle dikkat çeken Fenerbahçe’de, Portekizlilerin ağırlık kazanmasının yanında eski Portolu yıldızlar da dikkat çekiyor. Başta teknik patron Vitor Pereira olmak üzere, takımdaki birçok yabancı oyuncu Estadio Dragao’da forma giymiş isimler.

Eski kadrodan gelen Raul Meireles, Diego ve Bruno Alves başta olmak üzere, yeni transferler; kaleci Fabiano, savunmacı Abdoulaye Ba ile orta sahada Josef de Souza bir dönem Porto’nun başarısı için ter dökmüştü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)