E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriNaksan Holding'in çalışanları eylem yaptı---

Naksan Holding'in çalışanları eylem yaptı

Naksan Holding'in çalışanları eylem yaptı
28 Eylül 2016 - 13:46 borsagundem.com

Gaziantep'te TMSF'ye devredilen Naksan Holding'in çalışanları Demokrasi Meydanı'nda eylem yaptı.

Gaziantep'te, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında önce kayyum atanan, daha sonra TMSF'ye devredilen Naksan Holding çalışanları, 2 aydır ücretlerini alamadıklarını öne sürerek eylem yaptı.
Darbe girişiminin ardından FETÖ ile bağlantısı olan iş adamlarına yönelik yapılan soruşturmada, Gaziantep'te faaliyet gösteren Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu ile oğlu Taner Nakıboğlu tutuklandı. Holdinge ise 22 Temmuz'da kayyum atandı. 3 Eylül'de ise TMSF'ye devredilen yaklaşık 6 bin işçinin çalıştığı Naksan Holding'de çalışan işçiler 2 aydır paralarını alamadıkları için bugün Demokrasi Meydanı'nda eylem yaptı.

Gaziantep'te TMSF'ye devredilen şirketin işçilerinden eylem

Vali Ali Yerlikaya ile görüşmek isteyen 60 kişilik işçi grubu görüşme taleplerine olumsuz yanıt alınca basın açıklaması yaptı. Mağdur olduklarını belirten işçiler, 2 aydır ücret alamadıklarını ve yaşadıkları sıkıntılar yüzenden çocuklarını okula gönderemediklerini öne sürdü.
İşçiler adına gazetecilere açıklama yapan Bünyamin Gür, yaşananların faturasını kendilerinin ödediğini ve mağdur duruma düştüklerini belirterek, "Bizler Naksan Holding çalışanları olarak paralarımızı alamıyoruz ve mağdur durumdayız. Yetkililerden bu konuda yardım istiyoruz. Fabrikamız yarı çalışır durumda ve binlerce işçi 2 aydır tek kuruş alamadı. Bizim patronumuz FETÖ'ye destek oluyor diye bunun cezasını biz mi çekmeliyiz" diye konuştu.

Naksan Holding'in riski bankacıları tedirgin ediyor

 

Royal Halı'nın sahibi Taner Nakıboğlu gözaltına alındı

 

Cahit ve Taner Nakıboğlu tutuklandı

 

Taner Nakıboğlu'nun arazisine el konuldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)