E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriMutlu Gayrimenkul'den Kartal arazisi açıklaması---

Mutlu Gayrimenkul'den Kartal arazisi açıklaması

Mutlu Gayrimenkul'den Kartal arazisi açıklaması
20 Ocak 2015 - 18:05 borsagundem.com

Mutlu Gayrimenkul Kartal'd bulunan arazi üzerinde gayrimenkul geliştirme çalışmalarına ne zaman başlanacağını açıkladı

Mutlu Gayrimenkul Kartal'da bulunan arazi ile ilgili oalrak parselasyon süreci hakkında açıklamada bulundu.

Mutlu Gayrimenkul'ün KAP açıklaması şöyle:

''Daha önce kamuoyu ile paylaştığımız üzere; Kartal'daki eski fabrika arazimizin de içerisinde bulunduğu   1/5000 ölçekli Kartal Merkez Nazım İmar  Planı,   Mimarlar Odası tarafından açılan  davası sonucunda,  iptal  edilmişti.

Almış olduğumuz bilgilere göre,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce  Ağustos / 2013 tarihinde başlanan,  yeni 1/5000 ölçekli Kartal Merkez Nazım İmar  Planı çalışmaları  tamamlanmış ve  İBB  Başkanı'nın onayına sunulmak üzere, 16.Ocak.2015  tarihinde İBB  Meclisi kararı alınmıştır. Gerekli bürokratik hazırlıkların tamamlanması sonrasında da  1 aylık askı süreci başlayacaktır.

Bundan sonraki süreçte ise, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanan ve askıdan inen 1/5000 Nazım İmar Planına bağlı olarak, Kartal Belediyesi tarafından 1/1000  Kartal Merkez Uygulama İmar Planı hazırlanarak Kartal Meclisi'nin onayına sunulacaktır. Plan onaylandıktan sonra tekrar askı süreci başlayacaktır. Bu arada, planlara yapılabilecek itirazlar bu süreci uzatabilecektir.

Tüm bu aşamalardan sonra, Kartal Belediyesi tarafından,  Parselasyon Planı  çalışmaları başlatılacaktır.

Kartal'daki arazimiz üzerinde gayrimenkul geliştirme çalışmalarına, ancak yukarıda belirtilen tüm bu süreç tamamlandıktan sonra başlanabilecek olduğu hususunu kamuoyunun ve yatırımcıların bilgilerine sunarız.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)