E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriMutlu Akü'de çağrı fiyatı belli oldu---

Mutlu Akü'de çağrı fiyatı belli oldu

Mutlu Akü'de çağrı fiyatı belli oldu
13 Mart 2015 - 18:55 borsagundem.com

Mutlu Akü'nün borsa kotundan çıkmasına ve çağrı fiyatına SPK karar verdi

SPK Haftalık Bülteni yayımlandı. Bültene göre, Mutlu Akü'de çağrı fiyatı belirlendi. Kurul'un kararına göre, 1 TL nominal pay için 8.7732 TL ödenmesine ve şirketin borsa kotundan sürekli men edilmesine karar verdi.

İşte Kurul'un tam kararı şöyle:

a) Mutlu Akü ve Malzemeleri Sanayii A.Ş.’nin (Şirket) Kurulumuzun II-27.2 sayılı “Ortaklıktan Çıkarma ve Satma Hakları Tebliği” hükümleri çerçevesinde doğrudan ve dolaylı olarak toplam %95’inden fazla oy oranına sahip ana ortağı Metair Akü Holding A.Ş. (Metair Akü) tarafından satma hakkının kullanımına ilişkin üç aylık hak düşürücü süreden sonra satma hakkını kullanmayan diğer ortakların 1 TL nominal değerli beher Şirket payı için 8,7732 TL üzerinden ortaklıktan çıkarılması, bu ortaklara ait toplam 556.590,13 TL nominal değerli payların iptali ile söz konusu paylar karşılığında çıkarılacak ve ortaklıktan çıkarma hakkı kullanım bedeli üzerinden Metair Akü’ye tahsisli olarak yapılacak sermaye artırımı amacıyla hazırlanan ihraç belgesinin Kurulumuzca onaylanması talebinin olumlu karşılanmasına,

b) Şirket paylarının Borsa İstanbul A.Ş. kotundan çıkarılıp işlem görmekten sürekli olarak men edilmesine ilişkin Borsa duyurusunun Kamuyu Aydınlatma Platformunda yayınlanmasını müteakip Şirket’in Kurulumuz tarafından resen 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu kapsamından çıkarılmasına karar verilmiştir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KERVANZEDE16 Mart 2015 11:14

    UMARIM BİZİM İÇİNDE BİR GÜN GÜNEŞ DOĞAR.. KERVANSARAYDAN ÇOK ÇEKTİK

  • Oral16 Mart 2015 06:58

    Mutlu nun çağrı fiatı belli oldu ama Kervn nn çağrı fiatı belli olmayacak. taaki patronlar bu kelepir fiatlardan butun hisseler piyasadan toplama işini tamamlayınca ancak bir çağrı fiatı belirleyip piyasaya açıklarlar.

  • yalçın14 Mart 2015 13:30

    SPK kervansaraya göstermiş olduğu törelans nedir? burda ki almış olduğu kararlarla kervansaraydaki almış olduğu kararları okumanızı isterim tamı tamına zıt kararlar

  • Levent14 Mart 2015 11:59

    Borsa Gündemin yatırımcının yanında olduğunu bilmemiz için KERVANSARAY konusunu sürekli gündemde tutmasını istiyoruz. Yatırımcılar kan ağlıyor. Aile dramları yaşanıyor. Borsa Gündemi yatırımcının yanında olmaya davet ediyoruz.

  • Broker Evren13 Mart 2015 22:06

    Umarız SPK KERVN içinde bir çağrı fiatı açıklaması yapar. Bir yıldır Brut takasa aldılar bu sadece tahtayı kontrol edip yatırımcının daha kolay sirkelenmesini sağladı sadece. brut takasla her fırsatta hisse fştını en dibe basmalarına kolay olanak oluştu. Bir yıldır tahtacılar yatırımcının canını okudu, yatırımcıyı siskelemek için her turlu oyunu oynadılar. Buna dur deme vakti! En başta çağrı fiatı ilan edilmeli ve sonrasında diğer çağrı koşulları belirtilmeli.

  • Bursa13 Mart 2015 19:09

    SPK niye bu şekilde KERVN da çağrı fiatı belirleyip ilan etmiyor? kervn a sürekli musamahalı davranıyor ne çağrı fiatı belirliyor ne bir dahaki çağrı süresi veya uygulanacak yaptırımlar ilan ediliyor. hersey patron keyfine bırakılmış. Kervn patronlarını hangi siyasi brokratik ve hukuk mercilerince korunuyor acaba??

  • Koray13 Mart 2015 19:06

    Kottan çıkarma tahsisli sermaye artırımında ve Şirket brleşimlerinde şirket varlıklarının gercek değerine yakın ve adil bir fiattan olmalı çağrı fiatları. patronlar pyas değerine istediği gibi ayar cekip yatırımcı soyuyor bu tur işleemlerle. hele kervansaray da yapılan farklı onlarca işlem dillere destan. dünyanın hiç bir borsasında kabul görmeyecek onaylanamayacak işlemler dizgisi.Böyle borsa olurmu.