E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriMutlu Akü borsada işlemden men edilecek---

Mutlu Akü borsada işlemden men edilecek

Mutlu Akü borsada işlemden men edilecek
16 Mart 2015 - 09:56 borsagundem.com

Mutlu Akü hisseleri Borsa İstanbul'da işlem görmekten sürekli olarak men edilecek

Mutlu Akü işlem sırası kapatılarak, hisselerin endekslerden çıkarılması ve hisselerin borsada işlem görmektemn men edilmesi ile ilgili olarak açıklama yapıldı. Borsa Genel Müdürlüğü Pay Piyasası Bölümü tarafından yapılan KAP duyurusunda, Mutlu Akü'nün borsadan çıkma süreci duyuruldu.

KAP'a yapılan duyuruda şu bilgiler verildi:

''Borsamız Ulusal Pazarı’nda payları işlem gören Mutlu Akü ve Malzemeleri Sanayii A.ġ.’nin (şirket, MUTLU.E) 12/11/2014 tarihli ve II-27.2 sayılı Ortaklıktan Çıkarma ve Satma Hakları Tebliği (Tebliğ) kapsamında hâkim ortağı Metair Akü Holding A.Ş. adına çıkarılan yeni payların ihraç belgesi Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 13/03/2015 tarihinde onaylandığından, 24/07/2014 tarihli Borsamız Yönetim Kurulu kararı gereği MUTLU.E işlem sırası, 16/03/2015 tarihinde (BUGÜN) 1. Seans öncesinde kapatılmıştır. Ayrıca, bahse konu Borsamız Yönetim Kurulu kararı gereği şirket payları mevcut bulunduğu BIST Endeksleri kapsamından çıkarılacaktır.

Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) sürecinin tamamlanmasının ardından Borsamız tarafından KAP’ta yapılacak duyuruyu izleyen ilk iş günü şirket payları Borsa kotundan çıkarılarak işlem görmekten sürekli men edilecektir. ''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hoca ya 16 Mart 2015 17:18

    hacı hoca ayakları şu sıralar hacıyım hocayım alğısıda moda oldu iyi kullanılıyor iyi taktik adam kitap okuyormuş lütfen sen kitap okuyarakmı öğrendin artislik yapmayı:)

  • TOLGA16 Mart 2015 14:02

    Arkadaşlar borsada kazananlar % 1 miş.Siz yüzde kaçın içindesiniz acaba ..

  • tv16 Mart 2015 13:07

    ranlo zedeler mahkemeye başvurun ramizbenli zamana oynuyor

  • Hoca 16 Mart 2015 12:48

    Borsadan çıkışa izin verirseniz böyle olur. Komik fiyatlarla borsadan çık ve git. Yazık olan bir şey varsa o da. Dürüst yatırımcı olmak. Yıllarca uzun vadeli yatırımcı ol diye bas bas bağır. Şimdi de yatırımcıya üç kuruş vererek borsadan çık git. Birde sözüm finans bilmeden muhasebesel taktiklerle karı az gösterme yolunu bilmeden burada yorum yapan bazı arkadaşlara. Biraz kitap okuyun ve onuda beceremiyorsanız. Bu güzel sitede yayınlanan makaleleri okuyun. Onuda beceremiyorsanız...

  • turgut16 Mart 2015 12:44

    spk yatırımcıyı nasılkoruyor hakların nasıl arıyor anlayan birileri açıklasın lütfen

  • küçük16 Mart 2015 12:43

    büyükler çıkmaya çalışıyor küçükler giriyor sonrada olan bize oluyor halka arzlar hep zarar ettiriyor biz de bakıyoruz

  • sağlam şirket16 Mart 2015 11:14

    Yazık oldu dev bir şirket borsadan ayrılıyor!?