E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinMurat Ülker'e takan hoca kim?---

Murat Ülker'e takan hoca kim?

Murat Ülker'e takan hoca kim?
06 Eylül 2014 - 14:16 borsagundem.com

Yıldız Holding'in başındaki isim Murat Ülker, sosyal medyada ilginç bir anısını paylaştı

Türkiye'nin en büyük bisküvi üreticisi Ülker'i de bünyesinde barındıran Yıldız Holding'in başındaki isim Murat Ülker, sosyal medyayı aktif olarak kullanmasıyla biliniyor. Forbes'e göre Türkiye'nin en zengin ismi olan Ülker, sosyal medya hesapları üzerinden anılarını ve deneyimlerini paylaşmaktan asla çekinmiyor ve genç iş adamlarına da öğütler vermeyi de ihmal etmiyor.

Ülker yine ilginç bir anısını Twitter hesabından takipçileriyle paylaştı. Murat Ülker Boğaziçi Üniversitesi'nde okurken hocasının notunu neden düşürdüğünü "Boğaziçi'nde Diyalektik Materyalizm sınavında hoca "kapitalist babanın oğluna AA yakışmaz" diye notumu BA'ya indirmişti. Hayat işte :))"
şeklinde açıkladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'yla da liseden sınıf arkadaşı olan Ülker, daha önce Davutoğlu'yla ilgili lise anısını paylaşmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Selim07 Eylül 2014 12:57

    Kardeşimi adamın sivilcesi hayatı boyunca tek derdi olmuş uzun lafın kısası bu

  • mehmet07 Eylül 2014 11:20

    Murat ülkeri kendi dalında yaptığı başarıdan dolayı tebrik ederiz. Yalnız biz püsküvü ile değil sanayide yapılacak atılımlarla övünmek isteriz.

  • c206 Eylül 2014 17:00

    Yıldız holding iştiraki Ülker grubu şirketlerinden FONFK hisseleri 8 yıl önce halka 4,60 tl den Arz edildi, 8 yılda 70 milyon net kar etti, bir kez bile temettü vermedi! karlar özsermayeye eklendi, borsa 30,000 den 90,000 puana gitti, hisse 4,60 dan 8yılda 0,70 kurusa düştü !!! şimdi 1,70 tl den Çağrıda bulunuyor verin bana borsadan cıkacam diyor!.. soruyorum size yatırımcı neden borsaya yatırım yapsın !! üstelik türkiyenin sözde güvenilir şirketi Ülker grubu da böyle yapıyorsa .... söz sizin saygılar .