E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaMurat Kurum: Teyakkuzdayız---

Murat Kurum: Teyakkuzdayız

Murat Kurum: Teyakkuzdayız
23 Temmuz 2016 - 10:53 borsagundem.com

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Kurum, darbe girişimine karşı gösterdikleri direnmeyi, ekonomik darbe için de gösterdiklerini söyledi.

Emlak Konut GYO'nun Genel Müdürü Murat Kurum, FETÖ'nün darbe girişimine karşı gösterdikleri direnmeyi, ekonomik darbe için de gösterdiklerini söyledi. 15 Temmuz'un hemen ertesinde tüm yüklenici firmaları toplantıya çağırdıklarını söyleyen Murat Kurum, "Türkiye ekonomisinin can damarı da inşaat burada önemli yer tutuyor. Bize düşen işimizi devam ettirmek üretime devam etmek" dedi.

Kurum, inşaat sektörünün durgunluktan çıkması için çözüm önerileri de yaptı. Kurum, "Bu süreçte, inşaatla ilgili acil bir paketin açıklanması gerekiyor. Düşük olan hacmi artırmamız gerekiyor. Burada bizim başlık halinde mevcut yasaların dışında ilk konut alacaklara konut alım teşviki verilmeli. Bunların yüzde 25'i kredi desteği ya da KDV desteği gibi yapılabilir. Şu an mevzuattaki tapu harçları yüksek bunun da geçici bir süre indirilmesi gerekiyor" diye konuştu.SABAH

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)