E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaMurat Çetinkaya: Sıkı duruşa kararlılıkla devam ---

Murat Çetinkaya: Sıkı duruşa kararlılıkla devam

Murat Çetinkaya: Sıkı duruşa kararlılıkla devam
06 Şubat 2018 - 13:08 borsagundem.com

TCMB Başkanı Çetinkaya, "Fiyat istikrarının tüm iktisadi aktörlerce sahiplenilmesi kalıcı çözümü destekleyecektir" dedi.

CMB Başkanı Murat Çetinkaya, enflasyon görünümünde baz etkisi ve geçici faktörlerden bağımsız, belirgin bir iyileşme ve hedeflere uyum sağlanana kadar para politikasındaki sıkı duruşun kararlılıkla sürdürüleceğini yineledi.

Çetinkaya, "TCMB bütün araçlarını fiyat istikrarı doğrultusunda etkin bir şekilde kullanmaya devam edecektir. Fiyat istikrarı toplumsal refah ve potansiyel büyüme açısından büyük önem taşımaktadır" diye konuştu.

Çetinkaya, fiyat istikrarının tüm iktisadi aktörlerce sahiplenilmesinin kalıcı çözümü destekleyeceğini de söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HAİNLER.DENETİMLERİ HER TÜRLÜ ARTTIRIN06 Şubat 2018 14:05

    ŞİRKETLERİN DÖVİZ BAZLI FONLAMALARI BAZ ALINDIĞINDA ŞİRKETLERİN İÇİNİ BOŞALTIYORLAR VE ENFİLASYON FARKI OLAN TL GETİRİSİNİDE ARAÇ OLARAK BAZ ALIYORLAR.1 E 300

  • ŞAHİN06 Şubat 2018 14:00

    DEVAM EDİN SATIŞLARA.AY SONUNA KADAR.TERS KÖŞE OLDULAR..ALIMLARIDA SATIŞ OLARAK DEĞERLENDİRİN..GEB Lİ SATIŞLAR YAPIN

  • ŞAHİN06 Şubat 2018 13:42

    VE BU YAPILAN OPERASYON KESİNLİKLE BİLİNİYOR..VE BİLİNÇLİ OLARAKDA YÖNETİLDİĞİ GİBİ DESTEK ALINIYOR VE TÜM REZERV AKIŞLARI YURTDIŞINA ACILIYOR.ANDIROİT SİSTEM ÜZERİNDEN.BU SİSTEM ALGORİTMA DEĞİL.MATE TRADER GİBİ BİŞEY.ENTEKRE EDİLMİŞ

  • ŞAHİN06 Şubat 2018 13:37

    TEKRAR UYARIYORUM.İMKB NIN MERKEZİ SİSTEMİNE GİRİLMİŞSİSTEM ÜZERİNDEN REZERV OPSİYONLARDAN ÇIKIŞ ALINMIŞ DIŞA AÇILAN KÖPRÜ ATILMIŞ VE PROĞRAMLANMIŞBİR İŞLEM VAR,,.DIŞA ACILAN VE ANDIROİT BI SİSTEME ENTEKRE EDİLEN BI İŞLEM VAR.....YADA BU İŞLEM MERKEZ BANKASININ SİSTEMİDE OLABİLİR.AMA IMKB DEN.GARANTI

  • Okie Dokie06 Şubat 2018 13:21

    Fotoda bile siki duruyor. Maaşallah. maaşallah. %5 olan enflasyonu %13 yaparak gelmiş geçmiş en iyi enflasyon azdirici merkez başkanı seçiyoruz kendisini.