E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMuharrem İnce’den Erdoğan’a Lozan cevabı!---

Muharrem İnce’den Erdoğan’a Lozan cevabı!

Muharrem İnce’den Erdoğan’a Lozan cevabı!
30 Eylül 2016 - 06:41 borsagundem.com

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ak Saray'da muhtarlara seslenirken söylediği, ''Birileri bize Lozan'ı zafer diye yutturmaya çalıştı'' sözlerine yönelik büyük tepki gösterdi.

Muharrem İnce, Erdoğan’ın bu sözlerine yönelik, ”Açıkça hakaret ediyor. ‘Ben kitap okumam özetini okurum’ diyen cahil birisi söyler ancak bunları. 68 gün önce Lozan’ı zafer diye anıp, bugün ise hakaret ettiğinde aklıma şu geliyor; Acaba diyorum, 68 gün önce ki metni farklı bir danışman, bugün ki metni farklı bir danışman mı yazdı?” diyen İnce, sonrasında ise Erdoğan’a, ”İlkokul mezunu bir imam bunu kandırmış. Yani bu kadar cahilsin. Sonra ağlıyorsun ve bugün İsmet Paşa’ya ve Atatürk’e hakaret ediyorsun” sözleriyle tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Saray’da muhtarlara seslenirken konuyu Lozan Antlaşmasına getirerek, “Bugüne kadar Lozan'ı bize zafer diye yutturmaya çalıştılar. Bunun neresi zafer” demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Lozan çıkışı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • !!!30 Eylül 2016 08:57

    tartışılması bile ahmakça.. Atamızı, Milli Şefimizi yedirmeyiz..

  • İsmail30 Eylül 2016 08:36

    Ermenistanla anlaşma imzalayan AKP'liler ne kadar başarılı olduğunuzu sanıyorsunuz da Lozan'a laf atıyorsunuz. Ne oldu Ermenistan'la anlama? Ermenistana hava sahasını açtınız, gümrük kapılarını açıyordunuz. Bunları unutmayın. Sizin anlaşmalarınızı da gördük. Atatürk'ün ve halkın savaşarak kurduğu Ülkeyi çadır devleti gibi yönetiyorsunuz buna da başarı mı diyorsunuz?

  • nevzuk30 Eylül 2016 08:20

    o günki şartlar altında ya bütün ülke gidecekti,yada bugünki türkiye olacaktı,karar sizin..gündem değiştirmek için herzamanki lafları..Tüm kanallar naklen göstermese sorun olmayacak,kouşsun dursun muhtarlara..

  • dc30 Eylül 2016 07:07

    Erdoğan doğru söylüyor lozanın nesi zafer düşman ülkeleri anlaşmayı hazırlamış ismet inönü de imzalamıştır.Eğer sen anlaşmayı hazırlayıp düşmana imzalatsaydın o zaman zafer olurdu ama chp şuuru bunu anlamıyor maalesef