E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMuharrem İnce'den çarpıcı açıklamalar---

Muharrem İnce'den çarpıcı açıklamalar

Muharrem İnce'den çarpıcı açıklamalar
18 Haziran 2018 - 14:49 borsagundem.com

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Kahramanmaraş'ta vatandaşlara hitap ediyor

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Kahramanmaraş'ta konuşuyor.

İnce'nin açıklamaları şöyle:

"Aydan, Mars'tan maden çıkarılmasından söz ediliyor. Sürücüsüz araçtan bahsediliyor. Bu gelişmeleri kaçırmamamız lazım. Bu gelişimi kaçırırsak 100 yıl geri kalacağız. Erdoğan dindar ve kindar nesil yetiştireceğiz diyor. Benim itirazım var. Dindar nesil yetiştirilmesine hiçbir itirazım yok.  Ailenin tercihine bırakacağız. Ben çocuğuma fıkıh, hadis, siyer dersi istiyorum derse baş üstüne diyeceğiz. Kaç saat istiyoruz derse dersi vereceğiz. Din dersi istemiyorum diyene de vermeyiz. Ama bütün çocuklara yabancı dil ve matematik öğreteceğiz. Ben meydanlarda hak, hukuk, adalet diyorum. Biri de çıkmış kek, çay, oralet diyor. Size şunu söyleyeyim, 2 yalan göstereyim size. Bu millete bu kadar yalan söleyen birisi ekonomide de her konuda yalan söyleyebilir. Bir general Erdoğan ile yemeğe gidiyor. İftar sofrasını iftira sofrasına değiştiriyor. Erdoğan orada beni eleştiriyor, general de alkışlıyor. Beni eleştirirken general alkışlayamaz. Onu hemen emekli ederim, hemen. Ben Erdoğan'ı eleştirirken general yine alkışlamamalı. O devletin generali. Erdoğan orduyu överse alkışlayabilir. Allah'tan korkmaz, kuldan utanmaz bir yalancı bu Erdoğan. Videoyu bir izleyelim, orduyu mu övüyor, beni mi eleştiriyor görelim? (video izletildi)"

 

 

"Bir dakika yuh yok. Yani orduyu överken alkışlamıyor, beni eleştirirken alkışlıyor. Bu konuda bile yalan söylüyor. Kıraathane açacağım dedi, ben de menü zenginleşiyor dedim. Ben tatar böreği demedim, nereden uyduruyorsun diyor bana. İzleyelim demiş mi, dememiş mi? (video izletildi) Sen nasıl bir yalancısın ya? Kendi söylediğini bir gün sonra inkar ediyor. Allah'tan kork, kuldan utan. Ben sana bir şey demiyorum, videonu izlettiriyorum. Bir şeye çok üzüldüm. Seçim yaklaştı, Muharrem İnce camiden çıkmıyor diyor. Senin camilerde seçimden önce fotoğrafın var mı diyor. Camiye ibadet etmeye gidiyoruz, fotoğraf çektirmeye değil. Ben 5 vakit namaz falan kılıyor değilim. Arada bir sabah namazı kılarım. Her hafta cumaya giderim. Sen kimsin ya? Sana mı soracağım camiye giderken. Sen Allah'ın tahsildarı mısın? Bir Müslüman camiye gidecek diye üzülüyor. Camilerden elini çek."

"Putin ona demiş ki, büyük devletlerin sarayları alameti fahrika demiş. Zavallı ya. Rusya bizim kuzey komşumuzdu, şimdi güneyde de komşumuz. Rusya her tarafımızı sarıyor. Rusya dört bir tarafını sarıyor. Sen sarayında oyalan diyor. Erdoğan, Putin seni kekliyor.  81 milyonun aynı anda bizi izleme şansı var. Ona buradan bir teklifte bulunuyorum. Sen madem ekonomistsin, ustasın. Erdoğan, bilgin varsa, tecrüben varsa çık karşıma. Ona bunu deyince, benimle televizyona çıkıp reyting yaptırmazmış'. İzlenme oranlarına baktırdım, Erdoğan'ın 4 katı izlenmişim. Sen yalan söylüyorsun, BOP Eş Başkanısın, Kozmik Oda'ya FETÖ'cüleri sokan sensin. FETÖ'nün kan kardeşi sensin, tarım ve hayvancılığı bitiren sensin. Hava durumu bile Erdoğan'dan fazla izlenmiş. Benimle çık da havan olsun. Ben diyorum ki, mutfakta yangın var. Tencereye et girmiyor, dert giriyor. Kuru fasulye 10 lira Erdoğan. Millet 4 liraya çay içemiyor, sen 4500 liraya beyaz çay içiyorsun. Bir de kibir var, büyük adam o. İsra suresi 37. ayeti hatırlatıyorum. Yeryüzünde kibirlenerek yürüme, sen yeri asla yaramazsın, dağlara asla erişemezsin. Erdoğan kibiri bırak. Karşıma çık. Saralı olan sensin, halkın çocuğu benim. Zengin olan sensin, fakirle gezen benim. Gönül köprüleri kuruyorum."

"Bir öğretmen vicdanı ile önemsediğim bir konudan söz edeyim. Yurtlarda büyüyen çocuklar var. 18 yaşını doldurunca bu çocuklar sokağa atılıyor. 3000-5000 neyse. Devlet kimsesiz çocuklarına bakamıyorsa, yazıklar olsun bize. O çocukları 18'ini doldurunca devlet kadrosuna alacağım. Yine bir ilk olacak. İktidar değişince makbul insanlar değişiyor. Bir bakıyorsun birileri gidiyor birine yaslanıyor. Başkası başka birine. Benim cumhurbaşkanlığımda 81 milyon makbul insan oluyor. Ev kadınlarının emeklilik primlerini büyük İstanbul Mitingi'nde duyurabilirim. Çalışma yapıyoruz. Her mahalleye kıraathane değil, kreş aöçacağız. O kreşlerde sadece kadınları çalıştıracağız. Her gittiğim yerde kadınlar ve gençlerin çoğunluk olduğunu görüyorum. 19 Mayıs ve 29 Ekim'de karşılıksız 500'er TL vereceğiz size." 

"Ben buraya özel uçak kiraladım da geldim. Parayı nereden buldum, sizin bağışlarınız. Dün Erdoğan, İstanbul'a Türkiye Cumhuriyeti yazan uçakla geldi. Ben ise sizin verdiğiniz paralarla kullanıyorum. Ortada kanun var mı, var. Kanun 10 gün kala devletin uçağını kullanamazsın diyor. Adam kanun falan takmıyor. Benim cumhurbaşkanlığımda kanunlara herkes uyacak."

"Dün eski başbakanlardan Tansu Çiller de oradaymış. Erdoğan sürekli 90'lara dönmekten bahsediyor ama 90'ların simgesi orada. O başarılı olsa kendi partisini kalkındırırdı. Özetin özetini söyleyeyim mi, Tarzan zorda. İnşallah bu iş olacak. Şımarmak yok. AK Partililer de mutlu olacak."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (20)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cico19 Haziran 2018 12:15

    Bu uğursuz lanet adamlar yüzünden memleketin iklimi bile bozuldu, umudumuzsun

  • vatansever19 Haziran 2018 00:36

    Kendi partisi icinde kendisinin hicbir amaci olmamis hicbir sekilde kendini kanitliyamamis bir kisinin Ulkeye ne faydasi olur ,agzi olan konusuyor,listeyi veriyorlar eline ,al ince yarinki konular bunlar,,,,,,salla bol keseden,bugune kadar bahsettigi konularin %95 zaten uygulanmakta bu ulkede ,amma velakin gel gorki bazi cevreler gercekleri gormek istemiyor cunku amaclari hizmet deyil cunku amaclari Bu guzelim Ulkeyi disa bagimliliktan kurtarmak deyil cunku amaclari bu guzelim Ulkeyi bir ust sinifa cikarmak deyil.....

  • bir emekli18 Haziran 2018 21:10

    doğduğu yere 16 senedir hiç bir faydası olmamış tvde köylü söylüyordu ülkeye ne faydası olsun düşünmek lazım

  • Bika18 Haziran 2018 20:42

    Erdoğan'a MİT'ten M.İnce camideyken çekilmiş fotoğrafı demek ki gelmemiş. Erdoğan YSK'ya verdiği gibi talimat versin de tüm camilerin kamera kayıtları incelensin belki bulur. Akıllarına cami gelmediğinden ustaları FETÖ'cüler gibi gizli kameraları M.İnce'nin kaldığı otelllere kurmuşlardır.

  • Bir seçmen18 Haziran 2018 19:41

    Adalet ve huzur deyince ve Ülkemize güvence Muharrem İnce, karanlık sonrası bir güneş gibisin, oyum senindir.

  • HESMEN18 Haziran 2018 19:33

    üç kişininde söyledikleri boş vaadler.bunlardan eğer cumhurbaşkanı olacak ise gidin tüm paramı hemen gider dövize yatırım.çünkü ülke batar arkadaş.

  • POLAT ALEMDAR18 Haziran 2018 19:31

    ramazan ayında daha önceki yıllarda sen hiç gündemde dahi değil iken basında viski içerken resimlerin çıktı.yalan söyleme.eğer ben bir müslüman mümin olarak sana oy verir isem ALLAH a bunun hesabını asla ve asla veremem.

  • misafir18 Haziran 2018 19:38

    'Allah' diyerek seni aldatanların hesabını nasıl vereceksin peki onu hiç düşündün mü? erdoğanın bu kadar haramına eyvallah demenin hesabını nasıl vereceksin? biraz da onları düşün

  • mehmet yılmaz18 Haziran 2018 19:08

    chpnin işbankasındaki hissesi kaç yüz tana BEŞTEPE yapar kemalın marabası GEL BAKALIM muharrem.

  • Bika18 Haziran 2018 20:33

    "İş Bankasına ortak olmasına rağmen CHP'nin bankadan bir kuruş geliri yoktur. Yani hisselerin yalnızca kuru Mülkiyeti CHP'nindir. Atatürk'ün vasiyeti çerçevesinde mülkiyeti Cumhuriyet Halk Partisi'ne ait olan bu hisselerin temettü geliri, Türk Dil Kurumu ve Türk Tarih Kurumu'na bırakılmıştır." AKP'ye kalsaydı Türkiye'yi sattığı gibi satardı.

  • CCC18 Haziran 2018 18:56

    Türk islam tarihinde OTAĞ devlet sembolü olmuştur. Amerika nın, İngiltere'nin, Fransa nın, Almanya nın, Rusya nın japonya nın Çin in....devlet sarayı var da Türkiye nin olması zoruna mı gidiyor. Sen onu bırakta milletin fukaranın parasıyla Pensilvanya daki şatafatlı Fetonun sarayına laf söylesene..

  • mehmet yılmaz18 Haziran 2018 18:36

    millete fakirlik edebiyatı yapan ince ve chpnin bankasında hafta sonu % 50 fazla masraf alıyor sen önce bankan iş bankasından başla hizmetede göreyım seni GELBAKALIM muharrem.

  • bir emekli18 Haziran 2018 18:24

    tamamda sende yarın o fiyata viski içmeyeceğini nereden bileceğiz

  • Vatandaş18 Haziran 2018 16:37

    Memleketin hali ortada, insanlar hala takım tutar gibi parti tutuyor, savunuyor. Kaç işsiz, boşta gezen kaç ünv mezunu var, çalışan geçinebiliyor mu, borcumuz yok deniyor, ama alınan borçları çevirmek için yeni borç almak eskisi gibi kolay değil ucuz hiç değil. Biz hala o çöplüğe bu tuvalete, benim adayım senin adayını döver, dünya bizi kıskanıyor polemiğindeyiz. Üretim olmadan, teknoloji satmadan anca böyle boş boş hava atarız. Atın şu at gözlüklerini artık, dünya gerçeklerine uyum sağlayın, bırakın hava atmayı, birbirinizi kandırmayı!

  • mehmet yılmaz18 Haziran 2018 19:05

    2001 de bir ecevitçi bir arkadaş hacizden evini kurtarmak için pamukbankta sosyaldemokrat bir banka müdüründen % 365 faizle kredi bulmuşta sonra gelipte hava atıyordu.

  • emekli18 Haziran 2018 18:27

    ikibin öncesi 140 faizile borçlanılı yordu ve okadar batık bankalar vardı birazda faiz yükselir bulunur o borç

  • alp18 Haziran 2018 16:05

    SEN BİR YOL AL BAKALIM İNCE İNCE...YAZIK KILIÇTARIN OYUNU SONRA GÖRDÜK İNCE KOYUNU....GÜLE GÜLE FİZİK ÖĞRETMENİ...TARİHİN ÇÖPLÜĞÜNE.

  • b.kemancı18 Haziran 2018 15:13

    yetimhane ,çocuklarını hep düşünmüş ve üzülmüş bir insan olarak çok sevindim 18 yaşında kimsesi olmayan bir kız ne yapar arkadaş devlet iş verirse .çok iyi hayırlı bir iş işte süper .

  • Nihat18 Haziran 2018 17:43

    20 yıldır millet vekili değil mi? Şimdi mi aklına gelmiş? Bu konuda ne çalışması olmuş bu saate kadar? Bir de milleten para istemeye utanır adam! Fakirmiş baksana!

  • X18 Haziran 2018 16:58

    Yıllardır onlar işe alınıyor 18 yaşına gelince lise bitince direk devlet memuru