E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMuharrem İnce, İstanbul için istekli---

Muharrem İnce, İstanbul için istekli

Muharrem İnce, İstanbul için istekli
23 Ekim 2018 - 08:20 borsagundem.com

CHP'li Muharrem İnce, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adaylığı için tek şartının olduğunu açıkladı

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, şimdi de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'na aday olmak istiyor.

CHP yönetimiyle tartışmaları olan İnce'nin tek şartı ise CHP'nin İstanbul'da bulunan 250 bin üyesinin katıldığı bir önseçimin yapılması.

Konuyu Hürriyet yazarı Ahmet Hakan köşesine taşıdı.

İşte o yazı:

Muharrem İnce aradı.

Dedi ki:

“İlk kez söylüyorum: İstanbul adaylığı için varım”.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tarik23 Ekim 2018 12:28

    cumhurbaskanligi adayliginda belediye baskanligi adayligina talip olmak ancak CHP,den cikar bunlarin rotalari sasirmis vadandas bunlara nasil güvensin...?

  • Cem23 Ekim 2018 11:56

    Yıllardır chp ye oy vermiş biri olarak sayin inceye tavsiyem istanbuldan aday olmasın seçilemez biz yıllardır chp ye oy vermiş insanlar olarak chp den özellikle besiktas şişli ve silivri belediyelerinden bıktık bunlar bırakın belediyeciligi daha insanlarla konuşmayı beceremiyorlar

  • YORUMCU23 Ekim 2018 14:36

    haklısın kardeşim bende kadıköylüyüm ve malum CHP ye oy veriyorum, malesep CHP nin halkla iletişim bozukluğu var ve halkla gönül bağı kuramıyor, özellikle CHP li belediye bürokratları çözüm odaklı olmaktan uzak kişiler, ben Aykut Nuhoğlu nun seçimden sonra çıkıp sokak sokak kadıköy ü gezerek teşekkür beklerdim, ancak ne yazık ki hala Aykut Nuhoğluyla kadıköy de karşılaşmadım. ben belediye başkanı olsam böyle yapardım, sokağa inerdim, CHP nin istanbul u alamamasının sebebi de budur, seçmeninden ve halktan uzak olan kişiler CHP yi muhalefete mahkum ediyorlar... ilçe yönetimleri desen aynı, siyasetten uzak gruplaşmalar adam kayırmacalar, bencilce davranışlar.. ne desem seviye düşük... bu durum sosyal demokrat biri olarak beni derinden üzüyor.