E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMuharrem İnce: Çılgın projem huzur---

Muharrem İnce: Çılgın projem huzur

Muharrem İnce: Çılgın projem huzur
09 Mayıs 2018 - 19:08 borsagundem.com

Muharrem İnce, ikinci mitingini Edirne'de gerçekleştirdi. Mitingde vaatlerini anlatan İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisi için söylediği 'gariban' sözüne de yanıt verdi

İlk mitingini memleketi Yalova'da yapan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, ikinci mitingini Edirne'de gerçekleştirdi. İsimleri CHP adaylığı için geçen Abdüllatif Şener, CHP milletvekili İlhan Kesici ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile birlikte kürsüye çıkan İnce yaklaşık 45 dakika kürsüde kaldı. Coşkulu konuşmasıyla dikkat çeken İnce "Size bir sözüm var. Siz zenginleşmeden ben zenginleşmeyeceğim" dedi. Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın ışıklarını kesip parasını öğrencilere dağıtacağını söyleyen İnce, kendini dinmeleye de gelen başörtülü kadınlara da " Buradan muhafazakar kardeşlerime sesleniyorum. İster evinde ister dışarıda nerede istersen tak başörtüsünü, benim böyle bir derdim yok" diye seslendi.

CANLI YAYIN TEPKİSİ

Dünyada bir ilki başlatacağız. Kimin akıllı telefonu varsa havaya kaldırsın. Bir hükümetin medyası var bir de milletin medyası var medyası. Şimdi hepiniz canlı yayın yapacaksınız. Ben de bir selfie çekeyim. Rusya'dan, Güney Amerika'ya herkes Türkiye'deki bu durumu görsün.

ERDOĞAN’A YANIT VERDİ

“CHP'nin genel başkanı kim?” diye soruyor durmadan “Ekonomi biliyor mu?” İlhan Kesici biliyorsa siz ‘tamam’ deyin. Başarı hikayesi var mı Yılmaz Büyükerşen başlı başına başarı hikayesi. Başka ne olacaktı? Partizan olmayacaktı, namuslu olacaktı eee Abdullatif Şener de burada. Başka ne olacaktı tuttuğunu koparacaktı ee o da burada.Tamamlandı mı?

“ERDOĞAN’LA GÖRÜŞECEĞİM”

Edirne er meydanında palavra yok. Er meydanında hile yok. Er meydanında pehlivanın birinin kolunu bağlamak yok. Televizyonları eline al, örtülü ödeneği eline al. Ben gittim Temel Karamollaoğlu'na başarılar diledim, Akşener'e gittim başarılar diledim. Az öncede Demirtaş'a gittim başarılar diledim. Akşam da Recep Tayyip Erdoğan ile 21.00'da parti genel merkezinde görüşeceğiz.

“ÇILGIN PROJEM: HUZUR

Benim derdim Türkiye. Hani diyor ya çılgın proje var ‘Kanal İstanbul' bundan 40 sene 50 sene önce Demirel ilk köprüyü yaptı 4. Köprüyüde İnce gelir yapar.
Benim en çılgın projem bu ülkede huzur içinde beraber yaşamak, bu milleti barıştırmak. Ben bunun için buradayım.

“CAMİLERİ, MEDYAYI, ŞEHİTLERİ BÖLDÜLER”

Camileri böldüler şu tarikat bu tarikat. Medyayı böldüler, şehitleri böldüler. Kıbrıs şehitleri ayrı 15 temmuz şehitleri. 15 temmuzda şehit olduysan al şu para. Cudi'de şehit olursan bu para. En son sıra üniversitelere geldi üniversiteleri böldürmeyeceğim. İnsanlar içeride kavga ederse bölünürse bu sefer dışarıdan size laf gelir. Önce içeride birlik, dirlik sonra Fransa, Putin hepinizle görüşeceğiz. Önce 80 milyonun bir olmasını dir olmasını ben size bir göstereceğim.

FOTO:SÖZCÜ - İnce kürsüye; Abdüllatif Şener, İlhan Kesici ve Yılmaz Büyükerşen ile birlikte çıktı.

“CUMHURBAŞKANI TEKTİR

Tek olan şeyler değerlidir tek olan şey bir kesimin olamaz. Cumhurbaşkanı tektir. Vatan tektir CHP’lilerin vatanı MHP’lilerin vatanı ayrı olur mu ? Cumhurbaşkanı da tektir. Partili olamaz.

“BEN GARİBAN OLDUM DA SEN NASIL ZENGİN OLDUN”

Ben 80 milyonun cumhurbaşkanı olacağım. Kim olacak biliyor musunuz bu gariban olacak bu gariban. Dün diyor ki Erdoğan, ‘gariban aday’ Düşündüm 3 Kasım 2002'de milletvekili oldum. Sayın Erdoğan. benden 5 ay kıdemsiz. Hepimiz yüksek maaş alıyoruz ben gariban oldum da sen nasıl zengin oldun?

“SİZE BİR SÖZÜM VAR”

Ülkede öğretmen gariban oluyorsa emekli gariban oluyorsa çiftçi gariban oluyorsa orada bir sıkıntı var. O zaman bu ülkeye gariban, zenginleşmeyen bir cumhurbaşkanı lazım. Size bir sözüm var. Siz zenginleşmeden ben zenginleşmeyeceğim. Siz ne kadar zenginleşirseniz ben o kadar zenginleşeceğim.

“BENİM DERDİM SENİNLE DEĞİL”

Dolar durdurulamıyor. Cumhurbaşkanı diyor ki “Tek dertleri beni indirmek” Benim derdim seninle değil. Benim derdim Türkiye. Sen oradan indiğinde dolar, euro inecekse, sen oradan indiğinde benzin inecekse sende in be kardeşim in ne olacak? Sen 80 milyondan daha mı değerlisin?Dünya beşten büyüktür diyordun evet haklısın Türkiye'de senden büyüktür.

“SEN ANCAK GÜNAH ÇIKARMA BELGESİ YAYINLARSIN”

Benim aklımın almayan bir şey var. Manifesto diye birşey yayınladı bu gelecek bildirgesi. Sen 16 senedir iktidarsın. Sen yayınlayamazsın bunu ben yayımlarım. Sen ancak iflas, günah çıkarma belgesi yayımlarsın.

“ASLA KANMAYACAĞIZ KANDIRILMAYACAĞIZ”

Yeni dönemde ne olacak? Bizim dönemde asla kanmayacağız, kandırılmayacağız. Birileri beni kandırmayacak, bizde milleti kandırmayacağız.İnce eleyip sık dokuyacağız.

“İKİSİNE DE VERMEYİN MÜNAFIK OLMAYIN”

Ben konuştukça bunlar ince hastalığa yakalanır. Bana oy verip partime oy vermeyen münafıktır diyor. İslamda münafık kelimesi kötü bir şeydir. Ben Müslüman kardeşlerimden bir şey rica ediyorum. Madem Erdoğan'a verip partiye oy vermeyince münafık oluyorsunuz ikisine de vermeyin münafık olmayın.

ÖĞRENCİLERE BURS VAADİ

Bilim diyen, hukuk diyen, özgürlük diyen, insan hakları diyen cumhurbaşkanı olacağım.
Gençler Muharrem abiniz size 19 Mayıs'ta gençlik bursu, 29 Ekimde Cumhuriyet bursu verecek geri dönüşümsüz.

25 Haziran Sabahı Türkiye'de yapılan bütün sınavlarda ister KPSS ister üniversite sınavları hiçbirinden ücret alınmayacak. 80 milyonluk ülke kendi evlatlarını sınava sokarken para alıyorsa bu ayıptır. Bunun ücretini nereden tahsil edeceğim? Sarayın ışıklarını kısacağım. Saray bilim merkezi olacak. Kadınların azmine gençlerin de kıvrak zekasına bayılıyorum. “Sarayı boşalt Yalova'dan eniştem gelecek” diye bir tweet vardı beğenmedim “Sarayı hemen boşalt 25'nde öğrenciler okul kaydına gelecek”

“BAŞÖRTÜSÜYLE DERDİM YOK”

Büyük bir yolculuğa çıkacağız şimdi bir korku salıyorlar korku şu; muhafazakarlara sesleniyorum. Başörtünü ister evinde ister dışarıda ister devlette tak . Canın nerede istiyorsa orada tak başörtünü. Bunu siyaset malzemesi yapma. Bunu kullandırma.Bana bir avuç bulgur verin ben size pilav yapacağım.

ALMANYA’YA GÖTÜRECEKTİ ORTADOĞU’YA GÖTÜRÜYOR

Bir otobüs şöforü bir tane değil mi? Otobüs şöforü canının istediği yere mi gitmeli ? Yolcunun  istediği yere mi ? Bizi Almanya'ya götürecekti. Orta Doğu'ya götürüyor.
Biz sandıkta duralım, acaba oyumuza birşey olur mu? Avukatlar; Cübbeleriniz arabalarınızn içinde olsun. Hepinizi 24 Haziran akşamı YSK'nın önüne davet edebilirim.
Ben bu ülkenin çocuklarına atom fiziği anlattım, mekanik anlattım ama şuan bu gençlerimiz ülkeyi terk ediyor.

“GÜL’E HELİKOPTER YOLLADI”

2002'de sayın Erdoğan milletvekili olamadı. Milletvekili olamadığı için Başbakan Gül oldu. Geçtiğimiz günlerde Gül'ün adaylığı söz konusu olunca evinin önüne helikopter yolladı. Ben iki kere Genel Başkan Adayı oldum kaybettim. Olmadı. Ne yapacağım? Küsecek miyim? Sonra Kemal abi geldi dedi ki “Bizim adayımız sensin” 4 kişininin adı geçti bak 4 kişi de burada. Sayın Erdoğan bunu yapabilir mi? Gül ile çıkabilir mi?

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hoppala09 Mayıs 2018 23:22

    Bir gün iktidar değişirse diyanet cami imamlarına şimdi olduğu gibi iktidarın siyasi gündemine yönelik indirek yada subliminal mesajlar verecek şekilde aynı hutbeleri mi okutturacak yoksa eskiden olduğu gibi islam elden gidiyor diye laikliği düşman belleyip her biri gaz vaizleri mi vermeye başlayacaklar ? Ecevit döneminde hepsi öterdi şimdi islam ahlakı, hukuku ile mi yaşıyoruz da ses etmiyor o ikiyüzlü vaizciler ? Ne değişti ? Başörtülü bacılarımız kamuda rahat çalışıyor diye ( başörtüye karşı değilim ) islâmî tamamen yaşıyor mu olduk ?

  • vatansever09 Mayıs 2018 22:56

    chp projemi ?ici bos tin

  • POLAT ALEMDAR09 Mayıs 2018 22:17

    cumhurbaşkanı veya başbakan memurdan olmaz.olur ise pısırık dünyaya kapalı dünya yı göremeyen risk alamayan korkak gariban zavallı biri olur .ahmet nejdet sezer hatırlayın adam koltuğa yapıştı yıllarca kıpırdamadı.cumhurbaşkanı dünya görüşü farkı olan, olayları önceden sezen, arı gibi çalışan, korkmayan adam gibi adam olan birisi olmalı ora Recep tayyıp Erdoğan da var.muharrem ince den olsa olsa memur olur .ondan milyonlarca var fakat Reis gibi adamlar 50-100 yılrda bir gelir.

  • Zühtü09 Mayıs 2018 21:05

    Ülkemize böyle gariban bir cumhurbaşkanı lazım. Zengin, çocukları gemi sahipler olan cumhurbaşkanı gariban ve fakirin halinden anlamaz. Oyum gariban İnce’ye 👍

  • Ahmet Özbir09 Mayıs 2018 21:40

    ZÜHTÜ arabide gariban "kenarda unutulmuş, itilmiş" manalarında kullanılır, bizdeki parasız, çulsuz gibi değil! İnce maddi yönden KALINCADIR!

  • KILIÇ09 Mayıs 2018 20:53

    ÖGRETMENLİK YILLARINI HOCAN ANLATI DİNLEDİYSEN ÖGRETMENİNİDE DOLANDIRMIŞIN GÜVENİLMEZ ADAM DİYE SÖYLÜYORDA BİZ SANA NASIL OY VERELİM.İNCE BEY HOCANA CEVAP VERSEN İYİ OLACAK.

  • Silivri09 Mayıs 2018 20:48

    Hala bu kahvehane konusmalarini dinleyenler kaldimi arkadas 10.000 kisilik bir ile basladi gibi yapilan laklaka Eyyyy talip oldugunu yer Cumhurbaskanligi koltugudur Akilli olun bu millet artik bunlari yemek 100 yildir kucaktan kucaga attilar Turkiye yi sizin gibi zihniyetler

  • Kahve Ağzı Telveli09 Mayıs 2018 21:08

    Silivrili seninkiler ne ağzıyla konuşuyor. Adamın en azından diploması var. Kaval çalsa daha mı iyi olur. Kahvehane ağzı iyidir, baksana 20yıldır kahveden çıktığımız yok.

  • baturayersin09 Mayıs 2018 20:35

    tv kanaları miting yeni göstermeye başladı ibre chpmi döndü dalkovuklar piyasaya çıktı

  • Orient express09 Mayıs 2018 20:33

    Sen akp den nemalanmışsın belli.

  • ben09 Mayıs 2018 20:31

    bir genç olarak, hem çalışmak, hem kazanmak, hem tatil, hem gezek, hem üretmek, hem yatırım yapmak, hemde stressiz bir hayat istiyorum. avrupadan abd den kanadadan, diğer gelişmiş ülkelerden neyimiz eksik ? Ben bu özlemdeyim. her ferdimiz insan gibi ve onurlu yaşamalı. Dedeler çanakkalede boşama süngü hucumuna çıktı ? vatan için can verdiler. Bizlerde kaliteli yaşam için, insanlarımız için çokkkkkk çalışarak başarmak zorundayız. Çünkü biz TÜRK ün. imkansız diye bişe olmaz. Sadece sağlam lider lazım. Allah Bir mucizesini daha gönderir umuyorum ki. Etrafımız savaş, açlık, sefalet, devletere saldırıyolar, öldürüyorlar,vuruyorlar, sömürüyorlar. Türkiye acilen ŞAHLANMALI

  • Ahmet Özbir09 Mayıs 2018 20:26

    REİS'i çıldırtacak proje MUHARREM İNCE!..

  • Hasan aydın09 Mayıs 2018 20:25

    Çoluk çocuktan oy istiyor sanki. Sarayın ışıklarını kapatıp oradaki geliri öğrencilere verecekmiş. Millet vekili maaşlarını indireceğim desene.

  • Ferit09 Mayıs 2018 19:58

    Bu adamcağız yokuş yukarı depar atmaya çalışı yor Erdoğanın sözleri ni çarpıtarak kendi oyunu arttıramaz

  • IHLAS.IHEVA.MAGDURLARI09 Mayıs 2018 19:43

    Sayin baskan, ihlas holdinge bir el atin, millet perisan olmus durumda