E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaMorgan Stanley Türkiye tavsiyesini indirdi---

Morgan Stanley Türkiye tavsiyesini indirdi

Morgan Stanley Türkiye tavsiyesini indirdi
16 Nisan 2014 - 09:39 borsagundem.com

Morgan Stanley, Türkiye için tavsiyesini 'ağırlığını azalt'a indirdi

Morgan Stanley, bugün yayınladığı gelişmekte olan piyasalar strateji raporunda Meksika için tavsiyesinin 'eşit ağırlık'a yükseltirken, Türkiye için tavsiyesini 'ağırlığını azalt'a indirdi. 
Morgan Stanley, Türkiye için tavsiyesini, GSYH'da büyümenin normalin altında kalması ve aşırı alım seviyesindeki teknik göstergeler nedeniyle düşürdü. 
Morgan Stanley, Türkiye'nin yanı sıra Kolombiya, Şili ve Mısır için tavsiyesini indirdi, Çek Cumhuriyeti ve Peru için tavsiyesini 'ağırlığını artır'a yükseltti. Yunanistan için tavsiye 'Ağırlığını azalt'tan 'Eşit Ağırlık'a çıkarıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • f/k'lar ucuz değilse sat verirler daima16 Nisan 2014 14:20

    fk vepd/dd'leri artık alınmayacak haddeye gelmişse borsalarda sat çık demektir.ne zaman f/k'lar beklentisi yaklaşık7-8 civarı olur o zaman ucuzdur o piyasa demektir.şimdilerde beklenti bana göre f/k=10-11 ise bunlar gelmez satarlar.hep böyle oldu zaten.

  • tugrahan16 Nisan 2014 10:26

    tabi ya ne demek sen dedın ya hemen düşürelim ..bu kadar adılık olmaz batmış yunanıstanı çıkart şu an gayet iyi durumda olan türkiye,ye azalt nasıl da belli oluyor türk ve türkiye düşmanı oldugunuz